Анджелина Джоли прекарва време с бившия си съпруг

Джони Лий Милър и Анджелина Джоли.

Двойката е заснета вчера в Лос Анджелис

След развода си с Брад Пит,  Анджелина Джоли и Джони Лий Милър, които бяха женени една година, сега поддържат добри отношения. Актрисата нарича бившия си съпруг свой приятел, но след като се разделиха, всеки живя своя живот. Това лято обаче бившите съпрузи изглеждаха много близки. По време на пътуване до Ню Йорк 46-годишната Джоли посети няколко пъти 48-годишната Милър, а сега той също дойде да посети бившата си съпруга.

Двойката е заснета вчера в Лос Анджелис. Анджелина и Джони се връщаха от ресторант в Бевърли Хилс с кола, управлявана от актьора.

Според слуховете през лятото Джоли представила бившия си съпруг на синовете си Пакс и Нокс и те се разбирали добре. Не е известно от какъв характер са срещите на бившите съпрузи, но Анджи дойде да посети Джони в Ню Йорк с бутилка вино.

Сега обаче на актрисата се приписва друг роман-през последните няколко месеца Джоли е била многократно виждана в компанията на 31-годишния рапър The Weeknd. Срещите им също се проведоха в неформална обстановка. Въпреки това вътрешни хора посочват, че е твърде рано да се говори за тяхна романтична връзка: рапърът се интересува от участия във филми и Джоли вероятно може да му окаже известна подкрепа. Вярно, доскоро нямаше намек, че са приятели или поне просто общуват.

Сега сърцето на Джоли е свободно. След развода си с Брад Пит, с когото все още се бори за попечителство над деца, тя все още не е срещнала сродна душа. Звездата се шегува , че има твърде много изисквания към потенциалните партньори, така че все още е самотна. В същото време основният приоритет за Джоли са нейните и децата на Пит, заради които тя дори жертва кариерата си и работи по-малко в киното.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица