Атанас Атанасов: Младите в БСП-Обединена левица ще върнем надеждата на хората  

Неравенствата у нас са фрапиращи. Ще се борим срещу тях с нашите 100 решения
 
“Страната ни е с фрапиращи неравенства - ножицата между бедни и богати постоянно се разтваря. Именно 24 МИР е олицетворение на това неравенство. Трудно вече говорим за една България. Когато неравенствата са толкова дълбоки, трудно може да имаме чувство за общност и да правим нещо заедно. Ще покажем, че една друга България е възможна“. Това заяви в предаването „Беновска пита“ водачът на листата на БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в 24 МИР Атанас Атанасов.  

По думите му левицата ще постигне нужната промяна с платформата си за ускорено развитие на България, която е пакет от 100 решения, засягаща всеки един сектор в държавата. „Искаме да покажем, че като политическа сила не само обрисуваме проблемите, но и предлагаме решенията. Готови сме да запретваме ръкави и да се хващаме за работа!“, категоричен бе социалистът.

Атанасов коментира, че във времена, когато обществото ни е налегнато от тежка апатия и партиите се разделят, левите партии са се обединили. Според него това ще донесе успех - лявото политическо пространство отдавна не се е явявало по този начин на избори, а в политиката печели този, който обединява. 

Атанасов заяви, че левицата е заложила на много нови лица на тези избори и е дала път на младите. „Младостта сама по себе си не е качество. Свидетели сме какво се случи скоро в България - дойдоха поредните млади хора с дипломи от световни университети и видяхме докъде ни докараха. Винаги съм казвал, че най-големия им грях е, че отнеха надеждата на хората, че може млади и успешни хора да дойдат и да направят нещо позитивно за България. Но вярвам, че аз и колегите ми в БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ще върнем тази надежда. Имаме ясни ценности и  ще се борим да ги отстояваме“, каза социалистът и подчерта, че младите хора в БСП са доказали себе си извън политиката като експерти, а самият той се занимава с икономика и финанси, има собствен бизнес в сферата на кредитирането.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2024. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика