Аштън Кътчър бил убеден, че Мила гледа порно

Съпругата му просто не можа да устои на хитовата поредица "Бриджъртън" 

Британският сериал "Бриджъртън" подлуди целия свят и счупи всички рекорди по гледаемост. Той заинтригува много известни холивудски звезди, включително актрисата Мила Кунис. Тя със сигурност дълго ще помни, че е гледала хитовия сериал заради случилото се по това време. А именно, Мила решила да гледа сериала, докато съпругът й Аштън Къчър спи до нея и когато се събудил, останал безмълвен и шокиран, защото помислил, че любимата му гледа тайно порнографски филм. "Гледах петия епизод и всеки, който следи сериала, знае какво се случва в него. Останах будна до полунощ, а иначе лягам около 21:30 часа. Аштън се събуди насред секс сцена и ме попита объркано дали гледам порно", каза Мила в предаването Today.

Нейната история беше потвърдена от Аштън, който призна, че е шокиран. "Гледаше го посред нощ и аз не знаех какво става. Беше страшно. Сякаш тя ми изневеряваше с този сериал", шегува се Аштън.

"Бриджъртън" е един от най-гледаните сериали в момента и това е огромен успех за звездите, на които осигури световна слава. Една от тях е Голда Рошовел, която е в ролята на кралица Шарлот. Тя впечатлява зрителите с великолепните си костюми, за които признава, че й причиняват доста мъки и неприятности. 49-годишната Голда разкри, че едно от най-трудните неща за нея е ходенето до тоалетната, защото й отнема половин час, за да се съблече, а носенето на перука може да бъде наистина болезнено. 

Коментари

Задължително поле