Баръш Ардуч става таксиметров шофьор в сериала „Клуб“

Баръш Ардуч, Гьокче Бахадър и Салих Бадемджи влизат в главните роли на новата поредица.

Поредица на Netflix

В екипа е и Фикрет от “Завинаги”

На 26 януари дигиталната платформа Netflix започва снимките на нова турска поредица с кодовото име “The Club”. Режисьор ще бъде доказалата се през годините Зейнеп Гюнай Тан.

Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала, е O3 Medya. Историята в обещаващото ново заглавие разказва за житейските трудности на бившата затворничка Матилда, която работи в нощен клуб. В ролята се превъплъщава известната актриса Гьокче Бахадър, която помним като Лейля от сериала “Листопад”. В образа на главния герой - таксиметровият шофьор Фюстюк, влиза Баръш Ардуч, който за последно у нас гледахме в “Черна птица”. Освен него, ключова роля в предстоящата поредица (на художника Исмет) поема и Салих Бадемджи (“Времето лети”, “Любов под наем” и Фикрет от “Завинаги”).

Салих и Баръш ще си партнират за втори път, след като през 2015 г. играха заедно в най-успешната романтична комедия “Любов под наем”, превъплъщавайки се в образите на Синан и Йомер.

Последната изява на Баръш Ардуч на малкия екран в южната ни съседка бе в криминалето “Пропаст”. Ако не броим специалното участие на Гьокче Бахадър в “Повикай мениджъра ми”, тя пък за последно оглави “Малки убийства” през 2017-2018 г.

Метин Акдулгер е последният, който се присъедини към актьорския състав на сериала “Клуб”. Българските зрители го гледаха в поредицата “Великолепният век: Кьосем”, в която той изигра ролята на Мурад IV. В новия сериал Метин Акдулгер ще е собственикът на клуба.

В “Клуб” ще играят още Фират Таниш (Адем от “Завинаги”), Асуде Селма Калебек, Мурат Гарибоглу и др.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали