Бащата на Бритни Спиърс остава неин настойник

Бритни Спиърс и баща й

Фенове искат свободата на звездата

На 5 февруари излезе документалният филм за Бритни Спиърс, озаглавен “Framing Britney Spears. В него се разказва за началото на кариерата на звездата до момента, в който Бритни се оказва и продължава да бъде под опеката на баща си.

Тези дни се проведе поредното изслушване с искане за махане попечителството над 39-годишната Бритни от страна на баща ѝ, но съдията го отхвърли. В същото време обаче лиши татко ѝ от правото да бъде единствен опекун на дъщеря си по финансови въпроси и одобри сънастойник.

Съдебното дело се проведе седмица след излизането на документалния филм за Бритни Спиърс, в който се повдига въпросът за попечителството над нея. Както и на предишните сесии, активисти на движението “Free Britney” се появиха с плакати пред съда в Лос Анджелис вчера, настоявайки за пълна свобода на Бритни във всичките ѝ решения.

Очаква се следващите съдебни заседания да са на 17 март и 27 април.

Малко след като документалният филм за Бритни излезе, фенове и холивудски звезди изразиха подкрепата си към Спиърс. Първи на опашката беше приятелят на изпълнителката - Сам Асгари. Той нападна Джейми Спиърс, който е посочен като главния виновник за състоянието на Бритни и сегашното ѝ положение. Асгари използва социалната мрежа Instagram, за да обвини бащата на приятелката си. “Важно е хората да разберат, че нямам никакво уважение към човек, който се опитва да контролира връзката ни и постоянно да поставя препятствия пред нас. По мое мнение, Джейми е пълен тъпанар”, написа Сам.

Междувременно бившата мениджърка на Бритни Спиърс - Ким Кайман, се появи в телевизионното шоу “Тази сутрин”, в което се обсъждаше документалният филм на Бритни Спиърс. Ким сподели мнението си за ситуацията около процеса на певицата с баща ѝ Джейми. “Тя е 39-годишна жена, а не дете. Тя наистина няма нужда от настойник, тя се нуждае от добър бизнес мениджър, което Джейми изобщо не е", казва Кайман.

Ким Кайман участва и във филма за Бритни, където разказва как Джейми веднъж ѝ казал, че някой ден дъщеря му ще бъде толкова богата, че ще му купи яхта. “Той каза това след първото турне на Бритни и тогава тя все още не беше преследвана от папараците, нямаше семейство и не беше толкова популярна. Не беше много добър момент и честно казано, той не участваше в изграждането на кариерата ѝ. Фактът, че каза това, показва, че той е мислил само за това, колко пари ще му донесе Бритни”, заявява Ким.

Коментари

Задължително поле