Бекъм покани Стоичков на мач и обяд

Дейвид Бекъм покани Христо Стоичков на мач на неговия клуб "Интер Маями". Бившият капитан на националния отбор на Англия посрещна Кавалера на "Златната топка" с фланелка с №8 и името на българската легенда. На срещата присъства и съсобственикът на американкия клуб Хорхе Мас, който дава по-голямата част от парите за новия проект.
Тримата изгледаха заедно домакинската загуба на "Интер Маями" с 0:2 от "Монреал".
"Амбициите на Дейвид са огромни, а базата е направо уникална - разказа Стоичков. - Трябва му още време да изгради силен отбор. Но по всичко личи, че скоро ще стане. Хората в Маями отдавна чакаха сокърът да пробие и тук."
Веднага след мача Бекъм отлетя за Англия, но за следващата седмица помоли Стоичков да си освободи един обяд, за да разговарят отново за новия проект. "Припомни си мача "Барселона" - "Манчестър Юнайтед", когато ги бихме с 4:0 в Шампионската лига - продължи Камата. - Каза ми: "Толкова бързо тичаше, че моите от отбраната само ти дишаха прахта." Наистина страхотни мачове станаха. Медиите ги нарекоха Световна класика. Тогава и "Барса", и "Манчестър Юнайтед" бяха феноменални отбори. Ние обаче бяхме по-силни. Обещах на Дейвид да му подаря и дрехи от моята колекция H8S. Нали е водещ експерт по марките! Искам да чуя мнението му”.
В същото време отпадна вариантът Шави да поеме "Барселона" през лятото, ако клубът реши да освободи Роналд Куман. Легендата преподписа за 2 години с катарския "Ал Сад".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят