Бен Афлек скандализира с унизително отношение към бившата

Бен Афлек и Дженифър Лопес предизвикват изкуствени скандали, за да се говори за тях, подозират в социалните мрежи.

„Спях с Гарнър, но мислех за Лопес“, признава актьорът в документалния филм на жена си

Документалният филм на Дженифър Лопес The Greatest Love Story Ever Told изследва историята на връзката й с актьора Бен Афлек. Първоначално певицата беше критикувана, че търси публичност и не зачита желанието на Бен да запази поверителност и да защити любовта им. Потребителите напомниха на звездата, че именно заради прекомерното внимание на папараците тя и Афлек се разделиха през 2004 г.

Втори скандал стана продължение на първия: Джей Ло направи публична личната кореспонденция с Бен и писмата, в които той й пише за чувствата си. Самият актьор призна, че не е давам съгласие да се публикува толкова интимна информация за него и личния му живот. За това действие Лопес беше критикувана от много интернет потребители и те дори предложиха бойкот на филма и албума й. Смятаха, че тя не уважава съпруга си и постоянно го унижава.

От друга страна, възникнаха много въпроси за поведението на самия Афлек спрямо бившата му жена. Много фенове не подкрепиха факта, че той е поддържал кореспонденция с Лопес през всичките тези години, дори когато е женен за Дженифър Гарнър, която му ражда три деца. Защитниците на Гарнър казаха, че Лопес и Афлек публично са унизили актрисата и са я накарали да изглежда като "необичана, резервна жена".

Източник, близък до двойката, коментира този скандал пред Daily Mail: „Това изобщо не изненадва никого. Дженифър е добре с това, Джей Ло очевидно е добре с това и всички са наясно, че всичко това е замислено“.

„Джей Ло и Джен изпитват голямо уважение една към друга и Дженифър каза на Джей Ло колко е щастлива, че се е върнала в живота на Бен, защото наистина може да го държи под контрол. Джей Ло няма да му позволи да се върне към старите си навици", добавя приятел на Лопес и Афлек. Той потвърждава също, че Дженифър Гарнър е знаела през всичките години, че Афлек не е забравил Лопес и я е обичал. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица