Бившата на Йозджан Дениз била психично болна

Актьорът трогна феновете с писмо до майка си

Известният турски актьор Йозджан Дениз направи изявление, което мнозина нарекоха сензационно, пише информационното издание Акшам.

След като бившата му съпруга Фейза Актан не му позволи да се види със сина си, актьорът направи изявление за пресата, в което я нарече "психически нездравословен човек" и увери обществеността, че  е опасна и той се притеснява да й довери детето.

"Фейза е болна. Тя страда много сериозно от комплекса MEDEA (патологично желание на майката да убие собствените си деца, за да отмъсти на съпруга си). За съжаление, все повече жени страдат от това заболяване", казва актьорът.

Междувременно Йозджан Дениз развълнува феновете до сълзи с поздравление към неговата майка, по случай рождения й ден. 

„Мамо, ти си била омъжена още докато си била дете - само на 13 години и все още си играела на двора с въже. Татко също е бил дете, дори не сте могли да си представите през какви трудности трябва да преминете. Живели сте в Адана, Анкара, Айдин и сте преживели много трудности. Мамо, отгледала си 6 деца и 10 внуци. Покрай нас и ти самата се научи да четеш и пишеш, но най-важните уроци научи в училището, наречено живот... В речника думата майка трябва да означава жена като теб, която не поставят своите амбиции и желания над интересите на децата си. Радвам се, че съм ти син, честит рожден ден, мамо “, написа актьорът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес