Бивша мутра оглави „Фермата“

Бившият главатар на мутренска групировка от северозападна България – Митко Тимчев, през следващите дни ще демонстрира лидерските си качества в риалитито „Фермата“, тъй като именно той ще бъде новият седмичен шеф. Футболният мениджър беше изборът на напусналия след поредния дуел на арената на „Фермата“ Калоян. Двамата бяха изключително близки, докато съжителстваха в стопанството, а Митко видимо беше взел под крилото си най-младия участник в шоуто. Тимчев не крие тъмното си минало преди години и твърди, че е осъзнал грешките си и е поел по съвсем нов път в живота. Той бързо се превърна в харесван съфермер в риалитито с уменията си.

Бившата мутра си заслужи шанса да се бори на дуел за фермер на седмицата, след като получи подкрепа от страна на останалите участници. Той се впусна в сериозна битка за шефската позиция срещу лесовъдката Милена, която беше посочена от бившия вече фермер на седмицата Александър. Третият кандидат – Симеон, пък беше почти единодушно елиминиран от възможността да стане началник на стопанството.

Митко и Милена се изправиха в три битки, а футболният мениджър спечели, показа уникални познания в кръга с въпросите от книгата на фермера. В първата си реч новият шеф обяви доста по-лежерен работен режим – по обяд ще има задължителна 1-часова почивка и след вечеря никой няма да работи. Разбира се, думите му бяха приети с ентусиазъм от останалите фермери.

Коментари

Задължително поле