Бил Гейтс, това е цинично!

Решаването на проблемите, свързани с изменението на климата, би било “най-удивителното нещо, което човечеството някога е правило”, а за сравнение, прекратяването на пандемията е “много, много лесно” - това казва милиардерът основател на “Майкрософт” Бил Гейтс, цитиран от Би Би Си.

От година време насам в цял свят името на Бил Гейтс предизвиква особено чувство у хората, като го чуят. Конспиративни или не, изказванията на американския филантроп често стресират милиарди хора в света и... теориите за него просто се раждат. Тези от глобалния елит е добре да знаят, че във всяка конспирация има и истина, защото тя не се появява ей така.

Думата ни тук обаче е за поредното изказване на Гейтс. Което е безсрамно и цинично във време на коронавирусна пандемия, в която светът, командван от световните лидери и здравните власти, е поставен на колене с маски на лицето. Цяла година светът живее в страх и ужас от кошмара, създаден от медии и политици.

Ако Гейтс е решил да се пошегува с това колко лесно ще бъде спрян “наглецът COVID-19”, използвайки за това вербално арогантността си, то хората имат право да родят поредната си конспирация за него. За чипа, който се връща като бумеранг върху създателя си.

Г-н Гейтс, дължите на света нов чип - за позитивни новини. Те са истинската ваксина.

Коментари

Задължително поле