Близнаците ще се разочароват от колега, Стрелците с небивал успех на работното място - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини вечерта или на следващи яден, но се съобразете с обстановката в държавата. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото. Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес за да ви искат пари. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Не влизайте в спор с колегите си, ако са ви натоварили със спешни служебни задачи. Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Вечерта сте уморени и дори ако сте семейни е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Ще се разочаровате от некоректното поведение на ваш колега, който е получавал помощ от вас, а сега се опитва да ви злепостави. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако се подготвите и бъдете уверени в думите си. Коригирайте грешките си. Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори. Вечерта, особено ако сте казали заветното си "да" се отдайте на приятни романтични мигове, разговори и сексуални изживявания.

РАК

Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Ще ви донесат покана за събитие през следващите дни. Преценете дали си струва да отидете ако струпването на хора не отговаря на наложените правила заради вируса. Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. Опитайте се след романтична вечеря, за да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им, пък и времето на наложената карантина изисква да не сте заядливи. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа. Необходимостта да получите на всяка цена признание, ще ви създаде много проблеми. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ДЕВА

Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място, особено ако работите в дома си. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на вашите служебни задачи не ви харесва. Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

ВЕЗНИ

Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си, ако са взели работа у дома. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си и нови правила на поведение. След като се приберете от работа имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени.

СКОРПИОН

Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма, ако се налага да плащате за лечение на ваши подчинени. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи дори и да не сте уверени в себе си. Вечерта, след разговор с близък човек може да промените плановете си за следващия ден, но този факт и промяната не бива да повлияват личния ви живот. Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви да промените работното си място, но ви съветвам да не го правите сега. Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради ваше хрумване тази сутрин. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение и не успявате да намерите заместник.

КОЗИРОГ

Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си, особено ако не са ви помолили ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Денят е идеален за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си на работното място. За да срещнете подходящ партньор трябва да приемате хората такива каквито са и да не се опитвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас е успешен ден който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Не пропилявайте шансовете си за обмисляне на печеливши начинания, заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

РИБИ

При среща с влиятелна личност заложете на вашия чар и интелект. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния си живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с ваши делови партньори. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп