Близо 20 000 лева бяха събрани за каузата „Заедно за Никол“ в Търново

Концертът в подкрепа на 18-годишната ученичка от Велико Търново Никол Владкова запълни до краен предел залата на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов”. Близо 20 000 лева бяха събрани по време на благотворителното събитие, организирано от съучениците на Никол от Природо-математическата гимназия „Васил Друмев”. Приходите са от продадени покани за концерта, от дарителниците по време на събитието и 5 000 евро, които са постъпили по банковата сметка от шестимата ни досегашни евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.

„Няма как да не изразя възхищението си от това, което виждам. Тази вечер Велико Търново отново даде пример на цяла България – за единство, за солидарност, подкрепа, за доброта. Жителите на българската историческа и духовна столица и най-вече – нашите деца, имат добри сърца. А урокът, който всички трябва да научим, е един: Доброто винаги побеждава!

Гордея се с децата и младите хора на Велико Търново. С всички благотворителни инициативи те доказват, че са поели по правилен път в живота.

Благодаря ви, скъпи млади великотърновци! Вие правите много и съм сигурен, че и това начинание ще е успешно и Никол ще победи! Благодаря на вашите родители и семейства за възпитанието, което са ви дали. Благодаря и на вашите учители! Нека вашият пример служи за подражание на цяла България! Вие – с вашите добри сърца и дела, успявате да научите и политиците да бъдат добри! Още веднъж – гордея се с вас! Благодаря и на всички, които помагат и подкрепят Никол.” – това каза, развълнуван от съпричастността на великотърновци, кметът инж. Днаиел Панов.

Концертът бе организиран от съучениците на Никол от ПМГ „Васил Друмев”, а участие в него взеха Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Искрен Пецов, Галин, хип-хоп групата „БНР – бандата на ръба“, духовият оркестър при НВУ „Васил Левски“, както и местни изпълнители: СК „Зоки“, „Търновска царица“, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и Александър Момински от Горна Оряховица.

Коментари

Задължително поле