ЕК: Напредъкът на България е достатъчен Съвет съпредседателстван от вицепремиер и представител на ВСС ще функционира след края на евромониторинга

Млада шофьорка се удари в три паркирани коли и тераса на къща в Смолян

Стартира строителството на Софийския околовръстен път от магистрала „Тракия“ до ж.к. „Младост“

Обявена за издирване ученичка от Търговище се прибра у дома

Херо се разбра с „Берое“

Библиотеката на София на 91 години А1 подарява на Столична библиотека интерактивно студио

Съдят мъж за закана за убийство, кражба на дърва и незаконно оръжие Жертви на обвиняемия са баща и син в Еленско

34-годишен мъж открадна паметна плоча от гробище в русенско село

Германия предлага международно контролирана зона за сигурност в Северна Сирия

Булчинска рокля на Дженифър Лорънс със собствена хотелска стая

Хърватия влиза в битката за новия завод на „Фолксваген“

Арест след силна музика

БЛС отличи трима лекари от варненската УМБАЛ „Св. Марина“

Трима медици от варненската УМБАЛ „Св. Марина“ бяха удостоени с най-високото отличие на БЛС „Лекар на годината“ за 2016 г. в различни категории. Наградата за „Принос в развитието и прилагането на иновативни медицински техники“ взе доц. Елица Енчева, ръководител на клиниката по лъчелечение, за сформирането на екип и въвеждането в експлоатация на високотехнологичната апаратура в онкоцентъра на болницата.

Призът за млад лекар „Ти си нашето бъдеще“ бе даден на д-р Борис Андонов, специализант по хирургия в Първа клиника по хирургия, а ръководителят на клиниката по ортопедия и травматология д-р Калин Михов бе удостоен с почетния знак „Лекар на годината“ на Регионална колегия-Варна, за въвеждането на рядко използван софтуер за планиране на тазобедрени и колянни протези и за прилагането на иновативни хирургически методи.

С морски адрес бе и наградата за принос в стимулирането за кариерно израстване на млади лекари. БЛС я връчи на проф. Красимир Методиев от Медицинския университет във Варна.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.