БНТ да не ни пробутва соросоидни предавания за Орбан

БНТ е много зле - Сорос я превзе

Приятели ми казаха да гледам клипче от 5 април в рубриката "Светът и ние" по БНТ за изборите в Унгария. Една кака беше поканила един чичко от соросоидния "Капитал" да коментира изборите в Унгария.

Такъв тъпизъм не бях гледал! Избирателният закон бил виновен?! Ти да видиш, Орбан го направил в свой интерес - смесена избирателна система. Ами, ако го беше направил, а можеше, изцяло мажоритарен?! Като в Англия и Франция. Щеше да спечели, не с 2/3, а със 7/8.

Унгарците зад граница и те му помогнали! Много пари хвърлял! Истина е, че за 12 години има над 1 милион нови унгарски граждани от 5 милиона в съседните страни, начело с великата Моника Селеш, родена във Войводина. Последната пък нова гражданка, ден преди изборите, стана внучката на легендарния нападател на “Реал Мадрид” - Ференц Пушкаш. И тя, като дядо си, сигурно е гласувала за Виктор.

Орбан наистина инвестира много пари за унгарците зад граница. Например, позлати красивата синагога в Суботица, построи най-красивия стадион в Сърбия в Бачка - Топола, Войводина, а също уникални стадиони в Дунайска среда - Словакия и Сепши в Трансилвания. Ами, да беше ги построил Сорос, та маджарите там да гласуват за неговата листа на опозицията.

И дума не стана за 13-та доживотна пенсия, за 33 000 евро подарък за трето дете, за икономическия растеж от 7,1% и износ от 119 милиарда, затова че при лошия Орбан са гигантите Мерцедес, БМВ, Ауди, Сузуки, че със спортната база, построена от Орбан, Унгария е готова за Олимпиада.

Кофти бил с европейските ценности? Ами, кофти е! Ислямисти не обезглавява учители, полицаи и свещеници, като във Франция, не изнасилват и убиват малолетни, като в Германия, няма гей бракове и третия пол.

Унгарците не обичат шефове, затова въстанаха всенародно 1956-та срещу комунизма, а 1989-та отвориха границата с Австрия. Орбан пък на 16 юни 1989 г. изгони съветските танкове, а 2016-та изгони и Сорос. На 15 март т. г. на улицата излязоха 1 милион унгарци, за да кажат на Брюксел - обичаме Виктор, защото обичаме Унгария и християнството.

Западна Европа да вземе ОРБАН ПОД НАЕМ, да ги извади от блатото на неолибералното тресавища на миграцията на ножа и ТРЕТИЯ ПОЛ. Запада говори за върховенство на правото, а не може да защити живота и здравето на гражданите си - нещо, което Орбан направи още 2015-та, спирайки ислямската инвазия на границата.

БНТ да си спомни за дискусията “дали сме дебили, или не”, в която надделя мнението, че сме у ред. Да не ни пробутва предавания като за дебили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари