Борисов за служебния кабинет: Месеци на хаос, безвремие и нищо (ВИДЕО)

„Месеци на хаос, безвремие и нищо”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира управлението на служебния кабинет. Заедно с Пловдивският митрополит Николай лидерът на ГЕРБ отиде до Кръстова гора по случай Кръстовден. Събитието, което бе предавано на живо във фейсбук.

Той заяви, че в актуализирания бюджет „1 лев за туризъм не е заложен, нито 1 лев за пътища. Как ще има растеж?”, попита Борисов.

„Превърнаха парламента в място за лични вендети. Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че ще им дават пари. А от януари?”, продължи той.  

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/3190864447808270

Според него целта на президента Румен Радев била именно да няма правителство. Борисов коментира, че след януари икономическата обстановка щяла да се влоши. „Всичките искат да са опозиция след януари”, каза той.

Той отправи и критики към начина на провеждане на изборите.

„Не машината лъже, след това – с флашките, там стават лъжите. Като нямаме квитанция да проверим, как ще разберем”, коментира Борисов.

„Ние сме първа политическа сила, ние показваме направеното. Хората знаят какво беше и какво е сега. Из цяла България”, продължи Борисов.

Той коментира и магистрала „Хемус”.

„Как ще спират „Хемус”? Това е убийство на Северозапада. Нали говореха, че Петков ще доведе над 600 инвеститори. Къде са им кредитите?”, попита Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/219934916780290

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика