Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Борисов към ГЕРБ: Не мислете за коалиция – и вляво, и вдясно всички се мислят за единствени

Не мислете за коалиция – всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите. Това каза министър-председателят в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на партията.

Борисов уточни, че преди два дни е излязла информацията, че ГЕРБ ще прави майдан на Румен Радев – „кои ще правим майдан за Румен Радев, ние му стиснахме ръката“, добави той. По думите му може да има някои провокатори, но на основните партии, въобще не им минава през акъла да го направят. По отношение на коалициите Борисов коментира: „Не мислете за коалиция. И в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени. Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите“, посочи Бойко Борисов.

„Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка – Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят“, добави Бойко Борисов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Келеша бойко скоро говореше, че е най-подготвен и незаменим професионалист в управлението, а сега упреква другите, че говорели и се смятали незаменими. Предполагам, че чавка е изпила мозъка на ум белия делфин от Банкя. Голем боклук си бойко, такава -м-ъ-р-ш-а- -като тебе нема никъде другаде по света.

  2. Велимире, Велимире, лумпен беше, идиот стана!

  3. Нали ти, негоднико, ги назначи за министри тези, от които сега се жалваш – Кунева, ненчев, Митов и още много рИфурматУри, от които като последен мизерник се опитваш да се дистанцираш! Крайно отблъскващ попърдак! Катао ги е назначил, да носи отговорност, ако види, че е сгрешил с някого, да го сменя. А той се отърсва като от трохи по гащите и ни лук ял, ни лук мирисъл. Неее, виновен си!

  4. И на Велемир му остава по-малко от седмица.

    1. Бий си един пармак митак и оди на макя си у ауспуха

  5. Никой не се смята повече за единствен от теб.

  6. Друг като тебе няма, Бойко. Само ти можеш да управляваш България. Народа е глупав , че не гласува за ГЕРБ. Махай се оттам, че вече не мога да те търпя. Какво плашиш народа? Само ГЕРБ се плашат, че няма да имат министерства. Защо сега ги съди твоя човек, а ти се изми ръцете, че всеки министър си отговаря. А кой им заповяда?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.