Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Започна кандидатстудентската кампания на Софийския университет

Борисов към ГЕРБ: Не мислете за коалиция – и вляво, и вдясно всички се мислят за единствени

Снимка: Архив

Не мислете за коалиция – всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите. Това каза министър-председателят в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на партията.

Борисов уточни, че преди два дни е излязла информацията, че ГЕРБ ще прави майдан на Румен Радев – „кои ще правим майдан за Румен Радев, ние му стиснахме ръката“, добави той. По думите му може да има някои провокатори, но на основните партии, въобще не им минава през акъла да го направят. По отношение на коалициите Борисов коментира: „Не мислете за коалиция. И в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени. Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите”, посочи Бойко Борисов.

„Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка – Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят”, добави Бойко Борисов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Келеша бойко скоро говореше, че е най-подготвен и незаменим професионалист в управлението, а сега упреква другите, че говорели и се смятали незаменими. Предполагам, че чавка е изпила мозъка на ум белия делфин от Банкя. Голем боклук си бойко, такава -м-ъ-р-ш-а- -като тебе нема никъде другаде по света.

  2. Нали ти, негоднико, ги назначи за министри тези, от които сега се жалваш – Кунева, ненчев, Митов и още много рИфурматУри, от които като последен мизерник се опитваш да се дистанцираш! Крайно отблъскващ попърдак! Катао ги е назначил, да носи отговорност, ако види, че е сгрешил с някого, да го сменя. А той се отърсва като от трохи по гащите и ни лук ял, ни лук мирисъл. Неее, виновен си!

  3. Друг като тебе няма, Бойко. Само ти можеш да управляваш България. Народа е глупав , че не гласува за ГЕРБ. Махай се оттам, че вече не мога да те търпя. Какво плашиш народа? Само ГЕРБ се плашат, че няма да имат министерства. Защо сега ги съди твоя човек, а ти се изми ръцете, че всеки министър си отговаря. А кой им заповяда?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.