Борисов към ГЕРБ: Не мислете за коалиция - и вляво, и вдясно всички се мислят за единствени

Не мислете за коалиция - всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите. Това каза министър-председателят в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на партията.

Борисов уточни, че преди два дни е излязла информацията, че ГЕРБ ще прави майдан на Румен Радев – „кои ще правим майдан за Румен Радев, ние му стиснахме ръката“, добави той. По думите му може да има някои провокатори, но на основните партии, въобще не им минава през акъла да го направят. По отношение на коалициите Борисов коментира: „Не мислете за коалиция. И в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени. Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

„Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", добави Бойко Борисов.

Коментари

Задължително поле