На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Борис Джонсън наема нови 20 000 полицаи

В момента са 122 000 в Англия и Уелс

Новият британски премиер Борис Джонсън обяви планове за наемане на допълнителни 20 000 полицаи през идните седмици в опит да успокои тревогите на обществото от нарастващата престъпност. Така той ще преобърне тенденцията за съкращения в полицията, направени от предишните правителства, предаде БТА, като цитира Ройтерс.

“Моята работа като премиер е да направя нашите улици по-сигурни”, каза Джонсън. “Хората искат да виждат повече полицаи в кварталите си, които да защитават обществото и да намаляват престъпността”, допълни той.

Според независимия Институт за фискални проучвания допълнителните полицейски служители ще струват на държавата 1,1 милиарда паунда на година. Заради мерките за икономии, предприети от последните две консервативни правителства, в полицията бяха извършени бюджетни и щатни съкращения.
Джонсън наследява задачата да се справи с ръста на убийствата и нападенията с нож, които подкопаха репутацията на консерваторите, че са партия на закона и реда. В момента в Англия и Уелс има 122 000 полицаи, в сравнение с 2010 г., когато Консервативната партия взе властта и те са били 143 000.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.