Брадли Купър приветства новата връзка на Ирина Шейк

Ирина Шейк и Брадли Купър.

Актьорът й пожелава щастие с Кание Уест

След като стана известно, че 40-годишната бивша съпруга на 44-годишния Кание Уест - Ким Кардашиян, даде зелена светлина за връзката му с 35-годишната Ирина Шейк , източници разказаха как 46-годишният Брадли Купър реагира на романтиката на бившата си любима и рапъра . Оказа се, че и той, като Ким, също няма нищо против този съюз.

"Брадли ще подкрепи изцяло всеки от изборите на Ирина. Той просто иска тя да бъде щастлива ", пише изданието "Us Weekly".

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха заедно в продължение на четири години. Те имат четиригодишна дъщеря Лея, която отглеждат заедно. След раздялата те останаха в добри отношения и общуват като приятели - често звездно семейство е засичано заедно с детето. Двойката се раздели без скандали и нямаше нужда от съдебна помощ - Ирина и Брадли прекарват времето си с дъщеря си  по равно.

"Брадли и Ирина не само поддържат добри отношения като родители, но са и близки приятели и споделят лични преживявания  помежду си. Новият роман не пречи на отношенията на Шейк с бившия й любовник - и двамата поставят дъщеря си на първо място. Те имат здрави отношения и се уважават. Брадли е фокусиран върху дъщеря си и майка й, които обожава. Те винаги ще бъдат номер едно за него. Ирина, разбира се, също е отдадена на дъщеря си и след това на своята работа", споделя източник от обкръжението на двойката.

Слуховете за романтиката на Кание Уест и Ирина Шейк пламнаха с нова сила, след като наскоро бяха заснети на почивка във Франция, където отпразнуваха рождения ден на рапъра. Според запознати те са започнали да излизат преди няколко месеца.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес