Брад Пит става пилот от Формула 1

Люис Хамилтън също е част от актьорския състав на екшъна „F1“

Apple Studios и Warner Bros Pictures представиха първия трейлър за хитовия филм посветен на автомобилните състезания „F1“, с участието на Брад Пит и звездата от сериала „Снеговалеж“ Дамсън Идрис. Актьорският състав включва още Хавиер Бардем, Кери Кондън, Ким Бодниа, Тобиас Мензис, Сара Нийлс и др. Световната премиера е насрочена за 25 юни 2025 г.

Филмът ще разкаже историята на бившия състезател Сони Хейс (Пит), който някога е участвал във Формула 1. Той решава да поднови кариерата си, като стане партньор и ментор на младия новодошъл Джошуа Пиърс (Идрис). И двамата са членове на измислен екип, наречен APXGP. Бардем въплъщава лидера на тази група.

Брад Пит е в ролята на автомобилен състезател.

Лентата е заснета по време на истинско автомобилно състезание от Формула 1. Част от материала е сниман миналата година при надпреварата за Голямата награда на Великобритания, докато през януари тази година снимачният екип работи по време на състезанието за издръжливост „24 часа на Дайтона“. Според публикации в медиите, в лентата Пит и Идрис карат модифициран автомобил от Формула 2.

„F1“ е режисиран от Джоузеф Косински („Top Gun: Maverick“). Сценарист е Ерен Крюгер. Шампионът от Формула 1 Люис Хамилтън също участва активно в създаването на филма. Той се включва в написването на сценария и е част от актьорския състав.

Брад Пит често е определян за най-секси актьора на планетата, печелил е „Оскар“ и „Златен глобус“ като артист и продуцент и е изиграл редица брилянтни роли в едни от най-добрите филми. Прави големия си дебют на екрана в ужаса „Cutting Class“ от 1989, след което грабва вниманието на критиците само с няколко минути в роля във филма „Телма и Луис“.

Комбинацията между чаровно и лошо момче го превръща в секс символ още на старта на кариерата му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино