Братът на Рачков задържан заради наркотици

Братът на актьора Димитър Рачков- Петър, който живее и работи в Бургас е бил задържан за 24 часа. От ОД МВР потвърдиха, че той е един от тримата мъже, в чийто автомобил е била открита дрога.

Задържането е осъществено от служители на Криминална полиция в морския град. Те спрели за проверка "Пежо", по пътя Бургас- Средец. В колата имало пакетче синтетична дрога, а шофьорът зад волана бил надрусан.

37-годишният брат на колоритния актьор през 2013- та година е осъден условно, тъй като в помещение в "Помпена станция" към "Напоителни системи", където работел, била открита нарколаборатория.

След като в купето на "Пежото" ченгетата отново спипали синтетична дрога, спретнали отново проверка на помпената станция. Тогава там лъснала пак нарколаборатория, очевидно "второ издание". Помпената станция е разположена до разклона за село Черни връх. Вътре били намерени течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени прибори.

Образувани са две бързи полицейски производства по случая- срещу шофьора, за това, че е карал опиянен, както и за намереното пакетче с дрога във возилото. Досъдебно производство е образувано и за нарколабораторията.

Коментари

Задължително поле