Браян Адамс с гранд концерт в Пловдив

Снимката на Брайън Адамс от корицата на последния му 14-и студиен албум Shine а Light.

На 14 ноември в зала Колодрума канадецът ще пее цели 3 часа

Четиринадесети ноември е датата, която отсега вече чакат всички фенове на Браян Адамс в България и някои от съседните държави. В могъщ концерт в зала Колодрума в Пловдив Please Forgive Me ще изпълни сърцата на пловдивчани и гостите на града. Това ще е първото шоу на най-продавания канадски изпънител в Столицата на културата 2019, съобщават от пловдивската община. Новината за идването му в Пловдив все още не е качена на официалния му сайт.

Браян Адамс пристига в България директно от Скопие, където на предния ден в зала VIP Arena ще пее пред 10 000 фенове. Концертът е част от международното му турне Shine а Light, с което представя едноименния си 14-и студиен албум, който излезе на 1 март.

Бъларската публика ще чуе на живо не само премиерните парчета, но и някои от най-големите му хитове, като Run To You, Everything I Do (I Do It For You). Шоуто на световноизвестния музикант ще продължи три часа, а няколко фенове ще имат уникалния шанс да се снимат и да вземат автограф от звездата, пише местният в. “Марица днес”.

Организатор на събитието е “София мюзик ентерпрайсис”, а Община Пловдив ще подпомогне концерта с 84 000 лв. Идването на звездата е едно от одобрените предложения на специална комисия в Община Пловдив по обявената обществена поръчка за “Организиране и провеждане на събитие с участието на световноизвестен изпълнител”.

Това е може да е първото шоу на Адамс на пловдивска почва, но той не идва за първи път в България. Феновете все още помнят гранзиозния концерт, който направи в столичната зала Арена Армеец на 11 ноември 2016 г, когато представи и своя авторска фотографска изложба.

Предишната му изява беше през 2006 г. в Зимния дворец на спорта в София.

Той има над 65 милиона продадени дискове и множество първи места в класациите на над 40 държави и множество разпродадени гастроли из континентите, зашеметяващата кариера на Брайън Адамс продължава вече повече от 30 години.

Коментари

Задължително поле