Брижит Макрон изигра себе си в сапунката „Емили в Париж“

Брижит Макрон (вдясно) и главната героиня в сериала “Емили в Париж”, в която се превъплъщава актрисата Лили Колинс.

Съпругата на президента застана пред камерата в собственото си облекло

Франция очакваше трепетно излъчването на епизода с първата дама

Екипът на сериала бе в Рим за промоция на IV сезон, Лили Колинс блестеше в злато

Цяла Франция затаи дъх в очакване да види първата си дама Брижит Макрон как играе самата себе си в нашумялата сапунка “Емили в Париж”.

Съпругата на френския президент се изяви в излъчения късно в четвъртък вечерта епизод от втората част на четвъртия сезон на сериала, в който из прекрасни локации на един малко стерилен Париж се вихрят типични за него понякога сладникави, понякога скандални сантиментални истории. Които, разбира се, са гарнирани с много мода, пътувания до шармантни кътчета на Франция и най-вече със скрита реклама на нейната прекрасна кухня и чудесните є бели, червени и пенливи елексири.

На световната премиера в Рим на IV сезон на “Емили в Париж” се появиха всички главни герои.

Както писа парижкият всекидневник “Льо Фигаро”, участието на Брижит Макрон в сапунката е “толкова официално, колкото и изненадващо”. Вестникът се позова на илюстрованата библия за самоуважаващи се дами “Еlle”, която на 10 септември разкри ексклузивно, че президентшата ще играе себе си във втората част на IV сезон на “Емили в Париж”.

Информацията на практика потвърди слуха, пуснат от английския таблоид “Дейли мейл” на 2 април - датата, когато първата дама е била засечена от репортери на снимачната площадка на сериала край прочутия площад “Ла Мадлен” в центъра на града на любовта. “Снимките се състояха в най-голяма тайна на 2 април, близо до “Place de la Madeleine” - обяснява сп. “Elle”. И да продължава: “Пред камерата на Дарън Стар съпругата на президента играе себе си, при това със собственото си изискано и модерно облекло, без предварително да са є дадени някакви инструкции как да се премени”.

“Идеята за камеото (кратка появява във филм на известна личност) ни хрумна, когато създателят на сериала Дарън Стар и аз срещнахме Брижит Макрон в Елисейския дворец в Париж през декември 2022 г.” - доверява на “Elle” звездата от “Емили в Париж” и дъщеря на великия музикант Фил Колинс - Лили Колинс. А що се отнася до изявата на Брижит Макрон пред камерата Дарън Стар заявява простичко пред “Elle”: “Тя го прави с талант!”.

Лили Колинс, която е дъщеря на великия музикант Фил Колинс, блестеше в златна рокля на червения килим в Рим. 

Медиите край Сена разтръбиха подобаващо през изминалите няколко дни, че на 71 години съпругата на президента на републиката Еманюел Макрон ще се появи за кратко пред камерата. Но в същото време те подчертаха, че нейната любов към седмото изкуство и особено към театъра е пословична. И именно тя става причината за другата є голяма любов - точно тази към бъдещия държавен глава, когато той е на 15 години, а тя е на 39. В качеството си на преподавателка по литература в Лицея на Провидението в северния голям град Амиен съпругата и майка на три деца Брижит Троньо ръководи училищния театрален състав, в който най-добър актьор е отличникът Еманюел Макрон. Само година по-късно и след няколкото изиграни все главни роли, той се влюбва до уши в учителката си-режисьорка и я “заплашва”, въпреки че е в един клас с малката є дъщеря, че един ден ще се ожени за нея. Това се случва през 2007 г. - независимо от голямата възрастова разлика между двамата - когато 54-годишната булка и 30-годишният младоженец и все още само финансов инспектор сключват граждански брак.

Междувременно “Емили в Париж” кацна в Рим, при това буквално. Не само защото в края на четвъртия сезон главната героиня Емили Купър ще завърти италианската любов, а останалите от “бандата” ще є правят компания в Италия. “Снимането в Рим беше вълшебно, това е толкова романтичен град”, обясни актрисата на пресконференцията в хотел в центъра на Рим. “Прекарах известно време тук, преди да започна да снимам, за да усетя града, да заживея с него, както направи Емили с Париж в първия сезон”, допълни Лили Колинс.

Снимките във Вечния град пък станаха повод той да бъде домакин на световната премиера на IV сезон на сапунката, като на червения килим се появиха всички главни герои - Лили Колинс, филипинката Лерой-Бюлио (Силви в сериала), Лукас Браво (Габриел), Ашли Парк (Минди), Камил Разат и дори Самюел Арнолд (Жулиен).

Но овациите на вечерта обра главната героиня, съветвана от стилиста Роб Зангарди - същият, който се грижи и за външния вид на Дженифър Лопес. На римския червен килим Лили Колинс се разходи в златист тоалет на модната къща “Schiaparelli” от колекцията есен/зима 2024-25. Тя показа дълга плъзгаща се по тялото златна рокля - плетен модел с щедро деколте и скулптурни верижни презрамки, гарнирани с каскада от твърди гривни, носени на дясната китка. На краката є блестяха удивителни обувки, украсени със скъпоценни камъни, със с S-образни токчета и обсипани с перли и кристали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл