Британски пастор блудствал с 8 момченца

Пастор Даниел Хъл е с обвинение в сливенски арест.

Педофили чужденци се преселват у нас

Харесват си бедни деца и ги подмамват с подаръци

Насочват ги към България съвети във фейсбук

Извратеняци-чужденци купуват имоти у нас, за да блудстват с деца от бедни семейства. Това са най-вече възрастни англичани, които смятат, че в страна като България престъпленията им ще останат ненаказани. В повечето случаи те са осъждани в родината си за подобни престъпления. През последните години няколко британци получиха присъди за педофилия у нас, но това явно не ги спира. Последният обвинен в тежкото престъпление е британски пастор, който е в следствия арест в Сливен.

Пастор Даниел Хъл ще се изправи пред съда за блудство с 8 български момченца от циганския квартал “Надежда” в Сливен през 2018 и 2019 г.

44-годишният чужденец беше задържан на 13 септември м. г., след като журналисти от Би Би Си се опитаха да направят репортаж за сънародника си, известен в родината си с педофилските си прояви, но бяха прогонени от махалата камъни. Хъл обаче е бил наблюдаван повече от година от българските служби, които са събрали достатъчно доказателства срещу него.

Британецът се настанил от 3 г. в най-бедната част на квартала, където има молитвен дом, който посещават предимно деца. Те оставали там да пренощуват, защото имало подходящо за това помещение, а и родителите им не били против. Именно тогава Хъл е блудствал с тях, установило разследването. Той ги примамвал с торти и вкуснотии, някои от малчуганите са се страхували от него. Разследващите не изключват родителите сами не са тикали децата си в ръцете на педофила срещу заплащане.

В родината си Хъл е лежал зад решетките 15 месеца за педофилия и има забрана да напуска страната, но въпреки това пристигнал в България.

Чужденците общуват с други педофили в социални мрежи и именно те ги насоват към България, защото било “по-безопасно”. Такъв е случаят с Филип Робертсън, който беше спипан след блудство с две деца в Слънчев бряг през лятото на 2017 г., е пристигнал в курорта именно, за да търси малчугани за секс. Поданникът на кралицата дебнел децата да са сами и ги нападал в асансьори. Първо блудстал с 10-годишно датчанче, след това с година по-голямо момиченце от Швеция. Жена му знаела за гнусните мераци на мъжа си и го прикривала. Робертсън получи ефективна присъда от 10 месеца, която излежа и се върна в родината си.

Негови съотечественици стигат още по-далече като купуват имоти и се преселват у нас, за да блудстват с деца от бедни семейства.

През последните години бяха арестувани и съдени няколко британци. 63-годишния Пол Ренаф получи 4 години решетки заради продължили близо година сексуални контакти с двама малолетни братя от павликенското село Стамболово. За това, че са помагали на чужденеца да има връзка с момчетата на 11 и на 12 години, родителите им получиха тригодишни условни присъди.

Педофилът държал децата във финансова зависимост, а родителите съзнателно предлагали момченцата си на чужденеца срещу пари. “Добрият чичко” дори им купил къща в село Водолей. Британецът вече веднъж е излежавал ефективна присъда за педофилия в родината си. Пол Ренафбеше задържан през 2012 г. в кревата на дома му с 11-годишния Мартин. Имаше и СРС-та от престъпленията на маниака. На снимките било запечатано как ромчето и батко му Дамян обслужвали сексуално похотливия поданик на кралицата, който имал статут на постоянно пребиваващ чужденец у нас. Всеки петък педофилът забирал децата с бял мерцедес и ги карал в дома си. После те и семейството им получавали щедри подаръци.

Месеци по-късно Във Варна пък беше задържан шотландецът Джоржд Стейтс. 67-годишният мъж имал заповед за арест от родината си заради педофилия. Той пристигнал в България, след като чистачка в дома му открила в личния му компютър колекция от детски порнографски снимки. Жената е информирала полицията, която на свой ред открила 265 242 фотографии и 1233 видеоклипа с детска порнография. 67-годишният Стейтс се е явил в британски съд през юли 2009 година и е бил пуснат под гаранция, след което изчезнал и бил открит в България.

През май 2011 г. 12 г. затвор при първоначален строг режим получи 54-годишният английски заселник у нас Колин Такър. Той бе признат за виновен от състав на Окръжен съд - Велико Търново, че е изнасилил 6-годишно момиченце. През 2006 г. Такър купил къща в стражишкото село Ново градище. Чужденецът живеел заедно с брат си. Явно решен да опита от тукашната реалност станал козар в селото. Един ден Тъкър отишъл в дома на 6-годишната жертва, под предлог да си зареди мобилния телефон, защото нямал ток. Бабата на момиченцето даже го почерпила. После го помолила да придружи внучката й до магазина. Той обаче я завлякъл в къщата си и се гаврил с нея. Детето се прибрало цялото в кръв в дома си и казало на баба си за станалото. Според психолозите момиченцето ще остане с психологическа травма цял живот.

Не се доказа кой е блудствал момчето

Шотландец удуши 12-годишния Станислав

72-годишният шотландец Дейвид Брайсън излежава 18-годишна присъда за убийството на 12-годишния Станислав Мирчов във видинското с. Лагошевци. Детето бе открито мъртво на 12 януари 2012 г. Аутопсията на момчето, установи, че има следи от блудствени действия, които не са непосредствено преди убийството му.

Брайсън разказа пред съда, че е извършил престъплението в момент на афект. Чул, че кучето му скимти на двора и помислил, че Станко го дразни. В гнева си хванал момчето и започнал да го души с ръце, а след това свалил панталона му и го стегнал около шията му. Следствието е работило по версия, че друг е блудствал с момчето, а чужденецът само е снимал. В един момент се е уплашил и е убил Станко, за да прикрие това престъпление. Тази следа се подхранваше от твърденията на местни, че Брайсън обичал да снима с видеокамера младежите и децата, които наемал да помагат в ремонта на къщата му. В крайна сметка това обаче не беше доказано.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право