Брук Бърк - жената, която не остарява

На 47 години, актрисата и фитнес гуру Брук Бърк, е в перфектна форма и сякаш часовникът на времето е спрял за нея.

Здравословният начин на живот, включващ прием на много протеини и свежи храни, в комбинация със стриктен фитнес режим, са двете тайни за изваяната фигура и свежото излъчване на Брук.

Въпреки това, животът често й поднася неприятни изненади - през 2012-та, тя печели битката с рака на щитовидната жлеза, а миналата година се разведе с Дейвид Шарвет, с когото бяха женени 7 години.

Трудностите обаче не я спират да се грижи за себе си и да изглежда толкова добре - Брук е открила, че гладуването до обяд й помага да поддържа форма. Този начин на хранене (intermitten fasting), се счита за един от най-здравословните и близки до еволюцията на човека, като основната идея е през по-голямата част от денонощието (обикновено 16 часа) да се гладува, а през останалите 8 да се консумира храна.

"Когато бях млада, винаги си приготвях по 5 ястия на ден и не оставах гладна за повече от 2 часа. Сега, със здравословното гладуване, ям каквото искам и съм в много по-добра форма от 20-те ми години", признава самата Брук пред Hollywood Life.

Формулата за добра физическа и физическа форма, Брук определя така: "Сън, щастие и хидратация".

[modula id="3164525"]

Коментари

Задължително поле