БСП: Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството

Лидерът на БСП Корнелия Нинова

Днес започва двудневният семинар на социалистите в четиризвезден СПА комплекс в село Баня

"Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция. „БСП за България“ ще гласува против тези кандидатури и остава на позиция за оставка на целия кабинет."

Това гласи позицията на Изпълнителното бюро на БСП и на Парламентарната група "БСП за България" относно обявените от премиера Бойко Борисов кандидатури за трима нови министри .

По-рано днес от пресцентъра на партията съобщиха, че жители на село Баня са посрещнали лидера на БСП Корнелия Нинова на площада пред кметството. Поздравило я и младо семейство с тризнаци. Председателят на левицата се срещнала с кмета на селото Мария Юрганчева, която споделила, че Баня е развиващо се село и има 3 000 жители, почти няма безработица, в началното училище учат 240 деца, 130 деца посещават детската градина.

Нинова съобщила на кмета, че ПГ на „БСП за България“ дарява на всички първокласници учебни помагала и средства на читалището за развиване на детската самодейна група.

Днес започва двудневния семинар на ПГ на левицата и ИБ на НС на БСП, на който ще се дискутират "законодателните инициативи на БСП и организацията на продължаващите срещи на представители на БСП с граждани от цялата страна за „Визия за България“.

Както "Труд" писа, социалистите ще заседават в четиризвездния Хот Спринг Медикъл и СПА, преди да тръгнат сред народа .

Коментари

Задължително поле