БХРА раздава годишните си награди

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) ще връчи годишните си награди на най-отличилите се хотели, заведения, мениджъри, инвеститори и успешни партньори през годината. Церемонията, която е 25-та поред, ще се проведе в София на 19-ти ноември. БХРА е и първата професионална организация в туризма, която връчва награди от 1996 година насам, съобщиха от организацията.

В трудната за българския туризъм година е още по-важно да отличим местата и хората, които предложиха добро качество и доказаха на българските туристи, че у нас има хотели и заведения, които заслужават тяхното внимание и време, заяви председателят на БХРА Георги Щерев. От март насам собственици и персонал полагат огромни усилия да предложат на своите гости не само качествен, но и сигурен продукт. И е факт, че хотелите и ресторантите ни се доказаха като една от най-сигурните индустрии, защото за целия период на кризата няма регистриран заразен турист, благодарение на мерките и инвестициите на бизнеса, допълни Щерев.

БХРА е единствената професионална организация от България, член на HOTREC, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа, уточняват още от организацията. категоризация на обектите на основата на изискванията на HOTREC.

Коментари

Задължително поле