България с принос към характера на коронавируса

Странно е разбирането на здравните ни власти за коронавируса. От ведомствените заповеди може да се направи заключение, че заразата предпочита само едни търговски обекти, а другите ги заобикаля. Вирусът, според здравните ни власти, не ходи по магазините за техника, за детски играчки, по хипермаркетите от сектора “Направи си сам”... Не ходи и по басейните, за разлика от фитнес центровете. В последните бил особено интензивен, концентриран и опасен!

От седмици се питаме как така до 23.30 часа нямаше опасност да пипнем COVID-19 по заведенията, а след този час вирусът се вмъкваше, започваше да върлува и трябваше незабавно да се затворят ресторанти и кафенета.

Имаше време, в което конспиративното творение, имащо връзка и с “5G мрежата” заобикаляше и стадиони, спортни събития, фитнеси. Сега, явно влиза и там и затова се наложи да ги затворят. Като моловете.

Впрочем, моловете също се оказаха безопасни дори в черния петък, когато всички пазаруваха като за последно. За последно преди Коледа. А вирусът трябваше да почака до затварянето - в деня на черния петък, след 23,30 часа. Както е казано в заповедта на здравния министър.

Сега СЗО се е обърнала към здравните ни власти с искане да споделят български опит в теориите и практиките с коронавируса. А ние наистина има какво да дадем!

Коментари

Задължително поле