Наградиха доблестни деца, намерили и предали чантичка с документи и 1000 лева

Теменужка Петкова: Газоразпределителната инфраструктура в България ще се развива, ако има икономически интерес

Експерт прогнозира: Професията оператор на кол център ще се трансформира в оператор на робот

Търсят тяло на бебе, родено вчера в Кърджали, източват „Водното огледало“

Републиканските пътища в Сливенска област – проходими при зимни условия

Благодетели дариха 1100 лв. за изграждане на паметник на ген. Сава Муткуров в Търново

Комисар Мария Габриел с престижна награда „Талант в политиката 2018“

Тировете с дестинация България, влизащи от Турция, няма да бъдат пренасочвани през Лесово – Хамзабейли

Иван Тотев: Никога не е имало идея да се разфасоват прасета в центъра на Пловдив

Петър Петров от „Юлен“: Дружеството няма никакви кредити към Първа Инвестиционна Банка или други български банки Поради некоректността на журналистите от Икономедиа, концесионерът на ски зона "Банско" повече няма да отговаря на въпроси, задавани от изданията на тази медийна група

Клуб „Активна сигурност“ организира коледен празник за деца от домове в Пловдивско Кампанията е под надслов "SOS - Грижа без граници"

Запален комин обгази пенсионерка

Отпускат се 4 милиона лева за Клиниката по изгаряния в „Пирогов“, обяви министър Ананиев

1 тон нелегална ракия откриха митничари в нелегален казан

Правителството погасява дълговете на болница „Лозенец“ с 23 млн. лв., тя минава под управлението на СУ

Българи призовават демони от ада

Младежи организират тайни срещи, за да добиват нови знания от злите същества

Млади българи се опитват да достигнат до неограничено познание в света на свръхестественото, като призовават изчадия на мрака. В страната съществуват редица организации, които осъществяват контакт с демони, разказаха техни членове пред „Зодиак“.  Целта им е да получат сила и енергия от злите същества, чрез които да си отговорят на всички екзистенциални въпроси и да издадат тайните на практики като телекинеза и пирокинеза.

Един от основните източници на информация за дяволските същества е книгата „Ключът на цар Соломон“, също известна и като „Лемегетон”. Тя е анонимен труд от XVII в. и е един от най-популярните източници на демонологията. Той съдържа детайлни описания на злите духове и ритуалите, които всеки човек трябва да знае, ако иска да ги призове. В нея се разказва за 72 демона, които са били под влиянието на цар Соломон.

„От всичките 72-създания ние сме викали демона Фуркас, който отговаря за философията, астрономията, астрологията, логиката и пироманията“, споделят практикуващите тъмните практики пред „Зодиак“. Те разказват и че това се е случило, когато цялата група го поканили да поеме контрол върху тялото и духа на един от тях.

„Той говореше чрез мен, извикахме го да се всели в моето тяло и моя ум. Чувството е изключително странно. Отговарях на въпросите, които ми задаваха другите участници в процеса, като просто изричах на глас виденията пред очите ми“, обяснява един от лидерите и домакини на лудналите по демони у нас.

По неговите думи по време на обладаването той не е виждал своето отражение в огледалото, а образа на споменатия демон. „Сякаш това не бях аз, сякаш нещо друго ме водеше и беше поело контрол над тялото ми“, разкрива той.

Това обаче не е единственият случай, в който ентусиастите са успели да осъществяват контакт с изчадия от ада. „Последният път, когато викахме демон, направихме вуду ритуал, който е за по-голямо сексуално удоволствие“, признават практикуващите.

За целта са използвали бельо на даден човек, както и кукла, направена от восък. За да се задейства целият процес, трябва през цялото време да се танцува, свири и да се изричат специални ритуални думи на латински.

„Цяла вечер усещахме присъствието на демона сред нас. Той ни докосваше и ни придаваше от неговата сексуална енергия“, вярват посветените в тъмните магии за контакт с демони.

Това е само част от опита, който са придобили младежите, правещи се на магьосници. Те не изпитват страх от заниманията си и не смятат да спират с тях, докато не успеят да усъвършенстват тъмните практики и тайните, които им разкриват демоните.

 

Духове крадат енергията на живите

Най-големите любители на духовете у нас правят всичко възможно, за да осъществят контакт със съществата от отвъдното. Използването на „уиджа борд“ е един от най-разпространените и най-ефективните методи за осъществяване на връзка с мъртвите, разкриха пред „Зодиак“ няколко млади българи, които твърдят, че са успели в това начинание.

„Завърташ три пъти предмета, който ще посочва отговорите на зададените въпроси, след което започва комуникацията с духове, която може да продължи до светло“, споделят любителите на свръхестественото. Има едно голямо условие обаче – този процес е възможен само между хора, които наистина вярват и са готови да отдадат своята енергия на мъртвите.

„Духът няма да комуникира с човек, от когото няма да има полза. Трябва предварително да се зареди „борда“ и предметът, за да се осъществи контакт“, допълват още ентусиастите. По техните думи не трябва да се вярва напълно на нещата, които духовете ще ти кажат по време на разговор с тях. Причината за това е, че тяхната цел е да крадат максимално много енергията на живите и биха казали каквото е необходимо, за да задържат вниманието на практикуващите.

„Питали сме ги какви ли не въпроси – на колко години са, колко езика говорят, дали историческите факти, които знаем, са верни и т.н. Най-шокиращото нещо, което духове са правили с нас, е опит за сексуален контакт“, разкриват от групата.

Контактът с мъртвите е възможен чрез използването на популярната „Уиджа борд“
Контактът с мъртвите е възможен чрез използването на популярната „Уиджа борд“
Съществата от отвъдното се интересуват единствено от енергията на живите
Съществата от отвъдното се интересуват единствено от енергията на живите

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 минути силна медитация изкарва душата от тялото

Чрез силна концентрация и медитация могат да се извършват какви ли не дейности, включително телекинеза и астрална проекция, твърдят опитали.

„Да медитираш означава да можеш да си пренесеш спокойно тялото в нематериалния свят. Когато си в състояние на пълен покой, дори и пред теб да се разиграва трета световна война, ти нищо няма да усетиш“, разказват специалисти в областта.

Лидерът на една от организираните групи по медитация твърди, че след 30 минути сериозна концентрация е успял да изкара душата от тялото си за около час. „Представях си как духът излиза от мен и впоследствие виждах как лежа и как другите докосват тялото ми и проверяват дали съм жив. След известно време се събудих и легнах да спя, понеже се чувствах изключително уморен (сънят продължи 18 часа). Според тях съм бил в клинична смърт“, споделя той и допълва, че по време на астралната проекция е чувал разни звуци, за които се смята, че са ехото от Големия взрив.

Когато се осъществи астрална проекция се твърди, че може да се чуят звуците от Големия взрив
Когато се осъществи астрална проекция се твърди, че може да се чуят звуците от Големия взрив

 

Древни книги на латински в употреба

„Работим само с древни книги, повечето от които са на латински. Намираме ги в антикварни магазини или ги купуваме от хора, които пътуват много по света и имат интерес към ученията за ада“, споделят залитналите по практикуване на сатанински ритуали.

Въпреки че никой от тях не знае латински, това в никакъв случай не им пречи да разбират поне основното, което декламират.

„Някои от ритуалите ги знаем наизуст и спокойно си ги изричаме на глас. Като цяло, ако имаш познания по друг западен език, можеш без притеснение да изпълниш правилно повечето заклинания“, разясняват те.

Практикуващите допълват, че в книгите има и изобилия от изображения и чертежи, които също помагат на начинаещите да схванат целия процес към връзка с отвъдното.

Старите четива могат да намерят и онлайн
Старите четива могат да намерят и онлайн

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.