Велико Търново се представя на Международно туристическо изложение в Букурещ

Велико Търново е единственият български град със самостоятелен щанд на Международното туристическо изложение Targul de Turism al Romaniei (TTR), което се провежда от 22 до 24 февруари в румънската столица Букурещ. На борсата най-интересните оферти и атракции в старата столица се представят от Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“.

Възможностите за съчетаване на културно-исторически и познавателни маршрути с различни артистични събития, атракции, кулинария и добра база за настаняване са акцентите за привличане на интереса на масовата публика и професионалистите в бранша в северната ни съседка.

Велико Търново е добре позната и предпочитана дестинация, както за индивидуални, така и за организирани румънски туристи. Целта на Общинската туристическа агенция е представяне на възможностите за целогодишен културен туризъм, сключване на нови договори с туроператори, както и увеличаване на престоя на румънските туристи в града и региона.

Международно изложение TTR е най-голямото туристическо изложение в Румъния, предназначено както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша. В пролетното издание на формата тази година участват над 300 изложители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони