Вижте коя звезда влиза с роля в продължението на "Приятели"

Поп звездата Джъстин Бийбър изненада феновете си, като издаде, че ще участва в продължението на "Приятели" .

Дългоочакваното завръщане на неостаряващия сериал вече е факт. Наскоро Дейвид Шуимър, изиграл ролята на Рос Гелър, заяви, че актьорите няма да се върнат в старите си роли, а ще играят самите себе си.

Бийбър ще се появи в шоуто с малка роля. Той ще носи костюма на "Спутник" от епизода за Хелоуин от осми сезон.

Джъстин, между другото, се оказва, че е дългогодишен фен на сериала, въпреки факта, че по време на последния епизод през 2004 г. той е бил само на 10 години.

Близък на изпълнителя разказва: „Джъстин беше удостоен с честта да участва и нямаше нищо против да бъде в нелеп костюм. Всичко беше организирано като военна операция за запазване на подробностите в тайна и Джъстин успя“.

Освен това завръщането на снимачната площадка предизвика сълзи в очите на Рейчъл Грийн, изиграна от Дженифър Анистън. Режисьорите пресъздадоха известните места в сериала: апартаментът на Моника и кафенето: „Тя видя пейзажа и просто се разплака. Потопи се в спомени“.

Също така стана известен и точният хонорар на звездите за заснемането на продължението на култовия сериал - 2,5 милиона долара. Според източника обаче актьорите "нямат голям интерес към парите. Кортни дори каза, че е можела да участва в специалния епизод безплатно".

Източници разказват, че снимките се провеждат в приятелска и свободна атмосфера: „Те играят себе си, никой не се притеснява дали няма да забрави някоя реплика. Те общуват много естествено и това е още по-специално и забавно"

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица