Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от сватбата на Софи Маринова

На 24 март певицата от ромски произход Софи Маринова и половинката й Гринго вдигнаха грандиозна сватба в центъра на София, а за кумове си избраха Преслава и любимият й Павел.

Софи и Гринго вече сключиха граждански брак, но за отпразнуването на любовта си поканиха стотици гости, сред които много колеги на певицата - Джена, Андреа, Гери-Никол, Глория с дъщеря й Симона Загорова, Илиян, Константин и т.н. На сватбеното тържество присъстваше и дизайнерката София Борисова, която изработи и роклята на Софи Маринова.

[modula id="3060748"]

"Повече от 2 месеца отне изработката на сватбената рокля, обсипана с искрящи кристали Swarovski. Над 700 различни по големина цветя разцъфват върху булчинското бижу, а 4 метровия воал е обшит с хиляди кристали и мъниста.", бе публикувано в профила на ромския славей.

Слуховете, че Софи Маринова ще пее на собствената си сватба, се оказаха верни - тя изпълни няколко песни заедно с Преслава и други нейни колежки. Освен това певицата и близо 10 години по-младият й съпруг превзеха сцената и се забавляваха с гостите си цяла вечер. Кумата им, Преслава, непрестанно споделяше видеа на живо от празника.

Софка и Гринго се срещат преди 4 години и връзката им се развива много бързо. В интервю от 2017-та, Тодор Давидов-Гринго споделя, че двамата искат повече да имат бебе и работят усилено в тази посока, а сватба не планират скоро. Въпреки това, двойката вдигна страхотно празненство, а малко след края му, публикува и най-интересните и запомнящи се кадри от сватбения им ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица