Вижте снимки от пищната сватба на Румяна и Николай Вълканови

Този уикенд се състоя сватбата на Румяна и Николай Вълканови, които си казаха "ДА" пред очите на 300 роднини и близки приятели край Бургас.

Двамата са заедно от 5 години, като в края на миналата, минният бизнесмен предложи брак на своята половинка. Тази пролет, Вълканов реши да я изненада отново, като по време на екскурзията им с хеликоптер над Гран каньон, се презимяват на площадка, където ги чака представител на администрацията в САЩ. Двамата се женят само в присъствието на водача на хеликоптера и фотограф, заснел разменянето на пръстени.

Интимната им и романтична церемония оставя страхотен спомен, но младоженците искат да споделят емоцията със своите приятели и роднини. Пищната им сватба събра редица лица от родния хайлайф, а почетните места на кум и кума заеха Владо Пенев и Марта Вачкова. В профилите им в социалните мрежи те публикуваха няколко кадъра от церемонията.

Роклята на булката бе дело на дизайнерката София Борисова, която също сподели снимки от щастливото събитие в социалните мрежи.

[modula id="3262797"]

Коментари

Задължително поле