Жервтвите на стрелбата в Утрехт станаха три

„Росатом“: Ще построим АЕЦ „Белене“, но при изисквания, гарантиращи изгодата на Русия от реализацията на проекта

БДЖ съобщава за зачестяване на случаите на замеряния на влакове с камъни

Зонта клуб и болницата в Горна Оряховица организираха безплатни гинекологични прегледи Кампанията е по проекта "100 Х 100" здрави

Крадци на зайци ще се поправят с труд в полза на обществото

Обучават безработни за продавачи и застрахователи 8 лв. дневна стипендия, докато учат

Лекарства за кръвно могат да увеличат риска от внезапно спиране на сърцето

Министър Желязков: 4 милиарда лева е необходимият бюджет за реализацията на всички стратегически жп проекти у нас

Холандската полиция търси 37-годишен турчин за стрелбата в Утрехт (СНИМКА)

Георги Вергиев заема мястото на Славчо Велков в Народното събрание

Мария Габриел: 75% от младите хора в Европа не могат да различат фалшивите новини

НАТО призова Русия да върне Крим на Украйна

Полиция пази джамиите в Утрехт, нападателят стрелял по „чужденците“ в трамвая

Министър Вълчев: Основните задачи, които обсъждаме, са подобряването на материалната база и модернизирането на процеса на обучение

Девет пожара при чистене на треви гасиха в Търговищко, спасиха 56 дка гори

Вижте цялата брошура „Любов без последствия“ (потресаващи снимки 18+)

Брошурата „Любов без последствия“, чието разпространяване в няколко училища в страната предизвика скандал и бе определено от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев като провокация, е създадена по проект “Превенция на ХИВ/СПИН сред МСМ общността в град София”. Изпълнител е фондация “Здраве и социално развитие”.

Брошурата е адаптирана и се преиздава в рамките на Компонент 9 “Превенция на ХИВ сред МСМ” на Програма “Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” към Министерство на здравеопазването, финансирана от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (26)

 1. ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ,
  чиновниците от МОН нарушават Конатитуцията на Република България с пропагандни акции сред малолетните българи и обучаването им в джендър идеология.

  Вие неведнаж сте декларирали, че върховенството на Закона е основа на правовата държава. Кога ще се потвърди на практика този Ваш лозунг?

  Тайно се провеждат всред 9 годишни ученици анкети с очеваден джендър-текст – няма наказани чиновници и „специалисти“ нито служебно, нито по съдебен ред.

  Разпространяват се билбордове и брошури с призиви за педераски двойки и джендер нагласи в училищата.

  Допуска се от директорите на училищата и чрез изпращане от по-горни инстанции на външни лица да общуват и пропагандират джендер идеологията в класни и извънкласни занимания, прикривано с „европейски’, „демократични“, „модерни“ и „научни“ шизофренни измислици.

  Проявява се бездействие и подкрепа за подобни акции в училищата и университетите от отговорни чиновници и от Министъра на МОН.

  От Министерският съвет се отпускат средства на НПО за „работа“ с нашите деца по прилагане на джендър идеологията.

  Господин Цацаров, в акция е джендермерията срещу децата ни. От противодействието на тези акции няма по-важно нещо. Не случайно именно децата са взети на прицел от евро и нашенските психопати.

  Нали не бихте желал да Ви запомним като покровител на тази мръснишка геноцидна политика срещу народа ни?

  1. Текстът на тези брошури НЕ нарушава конституцията на Р България, нито който и да е закон.

   Какво ревете? Децата имат право да се образоват. Вече не сме в средновековието!

   1. От здравното министерство обясняват на децата ви, че е напълно нормално да завреш ръка, крак (а най-добре няколко), както и масивни предмети, в нечий анус (а защо не, някой да завре в техния), особено ако е другарче от същия пол. Стига да се ползва лубрикант, разбира се. Също така, облизването на нечие анално отверстие е представено като „предпочитано и възбуждащо“. И всичко е обилно гарнирано с хомосексуална еротика, граничеща с порнография. Сексуални извращения, които са считани за перверзии дори в мейн стрийм порно индустрията до 90-е, сега се представят като норми за сексуално поведение на децата ви. В учебни помагала, разпространявани от здравното министерство. Иначе идеята, че ЛГБТИ+ активистите са фронт на педофилите, ползват се с огромна подкрепа сред властови кръгове и целят сексуализацията на децата ви и тласкането им към всевъзможни перверзии от най-ранна възраст, е чиста теория на конспирацията.

    Неща, за които предупреждаваме най-малко от десетилетие, вече се случват. До какво е довело това в „развития“ Запад, откъдето навлизат тези извращения? 10-годишни деца, превърнати в травестити, рекламират фетишистко секс бельо за хомосексуалисти и танцуват на гей паради и в гей барове, докато разгонени нерези им подхвърлят пари. И това е представяно като нещо чудесно от медиите. Едно от най-пресните достижения на сексуалната революция, буквално от преди няколко дни – 16 годишна австралийка, решила да експериментира с групов секс е с до толкова разпран задник, че повече няма да може да го ползва. Буквално. Отделителната и система вече завършва с пликче… За да стигне до там на 16, сами може да си направите изводите от колко е започнала и през какво е минала. Както и какво е влиянието на порно индустрията и нормализирането на извращенията, под формата на наръчници в училище. Но може би за индивидите в здравното ни министерство, стоящи зад разпространението на брошурата, проблемът е просто липсата на достатъчно лубрикант.

    Не е приятно за четене, но това са неща, които се случват. И ще стават все по-страшни, ако не бъдат спрени. Няма по-голямо зло от това да се посяга на децата. А това вече се случва. И ако не искате да са вашите деца, трябва да станете по-активни. Идеологията и силите, стоящи зад тази атака трябва да бъдат отблъснати, преследвани и систематично ликвидирани като огнища на зараза.

   2. ти учи твойте деца на каквото си искаш.
    с отрепка кат тебе нямат никакъв шанс да станат нещо друго освен боклуци.

   3. # Реалист. В Средновековието тези заболявания не са били известни като психопатии. Медицината тогава е била на твърде примитивно ниво. Сега това е лечимо заболяване. И не ми обяснявайте какво пропагандират от ООН, СЗО и от еврогей лидерите. Имам собствени разработки, официални публикации, вкл. в Интернет и клинични резултати, известни на десетки наши медицински експерти.
    Но вместо да се води пропаганда за организиране и провеждана на терапия, се прави мръсна политика насочена към бавно „хуманно“ унищожаване на европейците, които на Запад са вече в необратим стадии на отмиране като нации.
    Тези от Вас, които участвуват в хибридната война срещу българите чрез натрапване на патологични нагласи сред децата и младежите ни са жертва на подла гавра със състоянието Ви от чужденци, озлобени срещу нас. Те си знаят защо. А вас Ви разиграват като артисти в театър на абсурда и злорадо наблюдават наивността и болестните Ви прояви.

 2. Порнографски материали.Розови сънища на някой гей. Мисля,че гейовете след като се радват на толерантност от страна на обществото започнаха да стават много досадни и настъпателни.А уж искаха само да сме толерантни към тях.

 3. TRJBVA DA SE ZAKRIE TAZI FONDATZIJ I DRUGI PODOBNI,KOITO VMESTO POLEZNI ZNANIJ ZA
  OPAZVANE NA ZDRAVETO,PROPAGANDIRAT PORNOMATERIALI ZA RAZBRATNI PRAKTIKI!V OSTA
  NALITE STRANI OT EVROPA SI IMA I NAKAZATELNI ZAKONI ZA,,UVREZDANE NA OBSHTESTVENO
  TO ZDRAVE,,!KOGA NAI-POSLE I PRI NAS SHTE SE VAVEDE TAKAV?!

 4. Тези снимки са нормални , та нали искаме да сме Еврогейска държава ,та това са част от европейските ценности , другите ще ги видите на по късен етап !

 5. Аз съм „за“ да скопят изродите разпространявали това в училищата…

 6. Това не са дребни грешки и пропуски на чиновници и политици. От десетилетия след Втората световна война се води масирана, целенасочена пропаганда, подготвяща създаването на малка Глобална империя. Тя ще бъде начело с „богоизбран“ елит от консуматори, една „арийска“ раса, получена чрез селекция, отглеждане и възпитаване като супермени. Простолюдието ще бъде една тълпа от малоумни, изродени, сакати и болни хорица, годни само да обслужват елита без да му създават проблеми. За тази цел секса се издига в култ за обществото, сексуалната революция, педерастията, равенството между половете, джендеросването, табуто за терапия на Незаразните болести, масовата проституция и подобни трябва да създадат привикване и нагласи в обществото за приемане като държавна политика и демократична проява на модерното общество КРЪВОСМЕШЕНИЕТО (инцеста), водещо до израждане на простолюдието. Ще го видим налагано не след дълго.

 7. За такава безпринципност и такова безхаберие при разпространение на тези порно-„материали“ на лицата, допуснали това безобразие се полага дисциплинарно уволнение и съд!

 8. Ако приемем,че тези материали са попаднали при децата от недоглеждането или некадърността на чиновниците в МОН(твърде съмнително),то представете си какви учебни програми „спускат“ по училищата(абсолютно целенасочено)…

 9. Не разбирате ли, че искат да ни унищожат по всякакъв начин. Трябва им българската територия, но не и българите. Разбира се на първо място трябва да промият мозъците на младите хора. Целта е да не се размножаваме. Който можа отиде в по-богатите държави, но там ще бъдат слуги. Който има ум ще го използват и после и той ще се превърне в непотребен. Светът се пренасели. Елитът иска да унищожи 90% от населението на света.

 10. За да бъде всичко както трябва сега следва да се преиздаде книжката но с подобрения : версия за лезбийки, версия за норманлни двойки, защо не и версия за педофили, вариант за детски градини с Маша и мечока и ей така ще се усвояте едни европари. „Да живей!“ – както би казал Алековият герой.

 11. За да бъде всичко както трябва сега следва да се преиздаде книжката но с подобрения : версия за лезбийки, версия за норманлни двойки, защо не и версия за педофили, вариант за детски градини с Маша и мечока и ей така ще се усвояте едни европари. „Да живей!“ – както би казал Алековият герой.

 12. Ония сгрешили.А по-долу,инспекторат,директор,учителски съвет,пък и гражданска позиция/най-малко/.Е то много сън,ама много!

 13. Негодувайте, псувайте,
  Против Борисов
  И герб гласувайте…!!!
  УРААА

 14. България е обеэчестена и опоэорена;
  Европидалиэъма е секс эадоволена;
  Борисов е торба, пълна с л@йна,
  коя е сляпа и глуха эа всяка истина
  УРААА

 15. 4E NA VSI4KO OTGORE NAPISALI NA TAJ PALNA PORNOGRAFIJ-,,BEZOPASEN SEKS,,?!,,BEZOPASE
  N,,-DRUG PAT!TO4NO OT TAJ GRUPA SA NAI-MNOGOTO ZABOLELI OT SPIN!TOVA GO ZNAE VSEKI
  OBIKNOVEN LEKAR!IMA I STATISTIKA!DA IM IMAM I,,FONDATZIJTA,,!

 16. Какво друго очаквате от крадливия -п-е-д-е-р-а-с- бойко? От -п-е-д-е-р-а-с-и- не чакайте нищо друго от -п-е-д-е-р-а-с-т-и-я-. Остава и той тази година да обяви годежа си с кмета на Симитли.

 17. Каде се скриха психиатрите ?! Кого лекуват !!! Това е подла, коварна форма на EUGENICS & SOCIAL ENGINEERING . F.U.C.K. YOU SATAN & CO.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.