Влагат 320 млн. лв. в завод на “Хювефарма”

Домусчиев поздрави участниците в проекта

„Напредваме с бързи темпове! Работата по изграждането на новия завод на “Хювефарма” в Пещера не спира“. Това написа главният изпълнителен директор на компанията Кирил Домусчиев в профила си във Фейсбук.

Инвестициите в него и съпътстващите производства ще надхвърлят 320 млн. лв. Той поздрави всички участници в проекта, които хвърлят огромни усилия за неговото пускане в срок.

„Не е никак лесно, но трудът си заслужава. Подобни инвестиции дават дългосрочна перспектива. Вярвам, че сходни вложения, съчетани с нужните усилия и познания, ще превърнат българската икономика в по-конкурентна“, напика Кирил Домусчиев.

„Именно поради тази причина съм доволен, когато изграждаме нови мощности за продукция с висока добавена стойност и експортно предназначение. Стратегическите инвестиции осигуряват нови работни места за специалисти и водят до повишение на трудовите възнаграждения. Чакаме с нетърпение да видим в завършен вид най-новия голям завод на “Хювефарма”. Успех, колеги!“, допълва главният изпълнителен.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Инвестиции