Владо Николов спаси жена във „Фермата“

Тримата специални гости от миналия сезон в риалитито „Фермата“ - волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и устатият емигрант Иван Гинчев, приключиха със задачата, с която влязоха в шоуто през последната седмица - да изберат един от новите фермери, който, според тях притежава най-много качества, и да му дадат амулет, с който да се спаси от елиминационен дуел малко преди големия финал.

Тримата мъжаги използваха времето си в стопанството, за да опознаят всеки един от участниците и по този начин да бъдат обективни в избора си. Малко преди да напуснат „Фермата“ Владо, Яни и Гинчев, заедно с водещия Иван, събраха всички в лятната кухня, за да обявят крайното си решение.

Яни сподели, че след много размисли тримата са стигнали до избора на четирима играчи – Дидо, Роман, Жоро и Александра. Владо Николов даде да се разбере, че от тях първи е отпаднал Георги, тъй като той сам му признал, че е използвал победата си в първия дуел, за да всее страх сред останалите и те да не го избират за битки на арената. Това, според Владо, не е редно, защото на финала трябва да участват тези, които имат поне няколко състезания зад гърба си.

Гинчев пък не скри симпатиите си към Александра заради желанието й да живее на село. Той заяви, че подкрепя и музиканта Дидо, който нито веднъж от нищо не се е оплакал. Що се отнася до Роман, Иван Гинчев го определи като номер 1, защото приличал на самия него.

След сериозна дискусия между тримата гост-звезди, в крайна сметка изборът им се спря върху Александра и тя получи амулета, който да я опази от дуел. Според Ваня Стамболова обаче имунитетът й е бил даден по симпатии, а не по заслуги, останалите фермери също не бяха особено въодушевени от решението.

След като казаха тежката си дума, Владо, Яни и Гинчев се разделиха с участниците, които ги изпратиха с аплодисменти.

Коментари

Задължително поле