Италианският кинорежисьор Паоло Сорентино: Показвам папата гол, защото човешкото тяло ме възхищава

Голям пожар гори в Драгоманското блато (ВИДЕО)

Започва процесът срещу Харви Уайнстийн

Британският парламент одобри закона за излизане от ЕС

Ето какво правят с некадърните директори в Китай (ВИДЕО)

Втори шанс за втората пенсия Обмислят удължаване на срока за прехвърляне на парите от частните фондове в НОИ

Силите на Халифа Хафтар свалиха турски боен дрон

Трети сме по малък държавен дълг

Три приоритета за развитие на Югозапада до 2027 г., София и Благоевград – центрове на растеж

Васил Велев: ВиК дружествата по места са касички за общинските коалиции

Хазартните игри облагани по различен начин (обзор)

Облагане при отдаване на стаи от апартамент на туристи

Националната лотария е 100% законна, държавното тото е безхаберно

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 23 януари 2020

Военното министерство: Няма да строим на територията на резиденция „Лозенец“

Внучката на ген. Милушев вбеси мъжа на Аня Пенчева във „Фермата“ Разговор за времето на комунизма у нас предизвика спор между Ивайло Караньотов и Гергана

Ивайо приключи монолога с думите, че Гери си няма „хал хабер“
Ивайо приключи монолога с думите, че Гери си няма „хал хабер“

Още в първите дни от престоя си във „Фермата“ съпругът на актрисата Аня Пенчева Ивайло Караньотов се изправи пред личностно предизвикателство, научавайки, че ще живее под един покрив с внучката на личност, към която той не таи топли чувства. Дядото на Гергана – генерал Георги Милушев е последният шеф на на Управлението за безопасност и охрана (УБО).

Въпреки че Ивайло не познава лично генерала, той неведнъж е споделял неприязънта си към големите по онова време, както и към режима като цяло. Именно различните им отношения по този въпрос предизвикаха и първата дискусия между Караньотов и Гергана, която, за съжаление, не приключи със стискане на ръцете.

Докато Гери се опитваше да обясни на Ивайло, че дядо й не е бил Тодор Живков и не е имало начин да откаже поста, на който е бил поставен, Караньотов даде пример със себе си. Навремето бившият спортист получил две предложения да стане партиен член, но ги отказал, заради което и професионалната му кариера като атлет приключила по-бързо от очакваното. „Аз бях единственият от националния отбор, който не е комунист и съм си поел последствията“, разгорещи се Ивайло. След като сподели, че неговото поколение никога няма да прости за зверствата, които са се случвали по време на комунизма, той приключи монолога с думите, че Гери си няма „хал хабер“ от онзи период, а самият той не иска да обижда семейството й.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

  1. Две кухи кофи взели да се удрят… а тоя е можел сега да бъде я на мястото на цветанов, я на плевнелиев…

  2. Но той няма нищо против, че жена му е била любимка на Тодор Живков и се облажила с апартамент и други екстри.

  3. Щото сега няма зверства , Ивайло ? Цигани вилнеят по села и палнки, изнасилват и трепят бабички за 2 лева. Телефонисти мамят стари и наивни хора, строят ти широки магистрали дето да се претрепеш заради икономии н материал и кражби , малолетни продават опиати , за едрите риби с белите якички да не говорим. Много бързо се обърнахте комсомолците като припикана чамова дъска.

  4. Не защитавайте Милушев и подобните му.Престъпници е имало по всяко време и навсякъде по света.Но срещу тях трябва да се бори държавата.И затова подобни на генерала мястото им е в затвора а не да ни управляват техните деца и внуци.За извършените зверства на комунистите някой трябва да носи отговрност.А те все още се бият по гърдите вместо да се заврът някъде.

  5. Гери си нямала хал хабер от онзи период.Има има и още как.Но така е възпитана– да бъде хайлайф.Във какъв ли разкош живее.И се гордее че има големи възможности благодарение на дядо си и че е нещо повече от околните.А вие си я защитавайте заради вярата си в БКП.

  6. Нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Караньотов се оплаква от лошо отношение на номенклатурата по онова време, а майка му-голяма актриса Славка Славова, казва мъдри слова:““Имало е периоди, в които съм изпадала в пъ-ъ-ълно отчаяние, безизходица, ад, ужас. Това беше след Девети септември, когато арестуваха баща ми, когато започнаха големите процеси, монтираните процеси, когато ме уволниха от Народния театър, когато се назначих да садя фиданки в Борисовата градина, та ме спаси тогава Стефан Караламбов, този високоблагороден човек, комунист, директор на Младежкия театър, и ме взе в театъра си. Изобщо съм оцеляла благодарение на петима комунисти. На петима комунисти! И искам да ги кажа тези комунисти. Това е Стефан Караламбов, това е Желчо Мандаджиев, Славчо Васев, Дико Фучеджиев и Пенка Дамянова – това са хората, които са проявили такова благородство спрямо мене, че съм оцеляла. Беше труден период. После животът започна малко така да се понатаманява…“ Според моето скромно мнение, хората се делят на добри и зли, на честни и лъжци, на хуманисти и човеконенавистници, на завистчии и на хора, които се радват на чуждите успехи. Във всяка партия, във всеки режим има от едните и от другите.

  7. този смешник каранезнам си кой си е пълен антикомунистически ЛУМПЕН

  8. ей тоз пробяга 10 пъти 100м за 8,8 сек., и би 10 пъти Бен Джонсън, ама дейба и комунягите, писали идна единица отпред, та станало 18,8!!!!!!!!!! талант, бе, просто талант – в лакардиите, де!

  9. Странно,като никой не знае този Ивайло, ако не е била майка му известна и след това жена му Аня Пенчева,защо не пита нея как е Тодор Живков и е дал апартамент ,как всички от рода и са уредени , как дъщерите им попаднаха в телевизиите ,не са най -добри ,да не говорим Пипи как си въобразява,как е уреден Сашо Диков ,как синчето на Ивайло влезе в Мола и нищо не последва,да си публикува спонсорите на палавия му син ,и т. н.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.