Водещи медици дават безплатни онлайн консултации за жители на Банско

Водещият медик професор Румен Пандев, който е родом от Банско, прави безплатни онлайн консултации за жителите на изолирания град, които са под пълна карантина, а и в града няма болница, а само здравен център.

"Тежка се оказа "Вирусната Корона" за Банско. Важно е сега не как е дошел вирусо, а как че си бега", обърна се към банскалии професор Пандев на местен диалект.

Той призова за социална изолация. И написа в профила си още: "За вашата сигурност ви моля да стоите в кашчи. Тези, които имат нужда от медицинска консултация или здравна помощ, могат да ми пишат on line!

Използвайте моята Facebook страница или email: pandevrumen@outlook.com. Надявам се да бъда полезен, Бог да пази Банско и България", пожела Румен Пандев, който е един от най-уважаваните хора в Банско.

„Важно е сега „не как е дошел вирусо, а как че си бега“. Необходима е социална изолация и за Вашата сигурност Ви моля да стоите „в кашчи“!!! Тези от Вас, които имат нужда от медицинска консултация или здравна помощ, могат да ми пишат on line!

Междувременно той успя да уговори и други свои колеги да се включат в невогата кампания.

В момента безплатно on line медицинска помощ дават следните специалисти:

Проф. Румен Пандев (УБ „ИСУЛ“- Ендокринен хирург),

Доц. Мартин Крупев ( УБ „Александровска“ – Рентгенолог)

Д-р Валери Кюлев (УБ „Аджибадем“- УНГ специалист)

д-р Методи Секуловски (УБ „Лозенец“- анестезиолог, реаниматор)

д-р Мирослав Зашев (УБ „Лозенец“- обща хирургия)

д-р Моника Секуловска (УБ „Лозенец“- гастроентерология)

Коментари

Задължително поле