Водещ оператор в здравния СПА туризъм стъпи в България

Ensana поема управлението на хотел в курорта Св. св. Константин и Елена

Водещият европейски оператор в медикъл СПА туризма  Ensana поема от 1 октомври управлението на Aquahouse hotel & SPA в първия български черноморски курорт Св. св. Константин и Елена, съобщиха от едноименното дружество.  Хотелът с над 400 стаи и апартаменти с морски изглед отвори врати миналата година и предлага пълна гама от здравни СПА и уелнес процедури, базирани на лечебните свойства на термалната вода от 46 градуса по Целзий, която се използва за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания, проблеми с ендокринната система, опорно-двигателния апарат,  функционалната нервна система, както и за подобряване на имунната система. 

„Добавянето на бранда Ensana в Св. св. Константин и Елена е част от нашата дългосрочна стратегия за развитие на курорта като целогодишна морска, спа и кулинарна дестинация“ каза Любомир Стамболийски, търговски директор на холдинг „Св. св. Константин и Елена“.

Групата Ensana управлява 27 хотела в Чехия, Унгария, Словакия, Румъния и Обединеното кралство, разположени исторически спа градове, известни със своите естествени лечебни ресурси и предоставя разнообразна гама от СПА центрове, които отговарят на всеки бюджет. „Много сме щастливи да обявим, че разширяваме марката Ensana в България - страна с богата спа история, датираща от древни римски времена“, заяви Франк Халмос, главен изпълнителен директор на Ensana. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм