Десетки ранени и разрушения след земетресението в Албания (СНИМКИ)

Климатологът Георги Рачев: Октомври ще бъде по-топъл от нормалното, живакът скача до 30 градуса

Караянчева на 22 септември: Единството и обединените усилия са най-важното условие за развита и просперираща България

Започна работното посещение на вицепремиера Екатерина Захариева в централата на ООН

Каракачанов: Армията може да реагира с жива сила при наплив на мигранти на границата

Президентът Радев: Независима България означава справедливост, развитие и европейска перспектива

Лекари съветват как да доживеем до 80 г.

Разкриха любимите марки на рапърите В хип-хопа римуват Lamborghini с бикини

Рияд информира Токио за предстоящи промени в доставките на нефт

Министри, депутати и общественици се черкуваха в храма „Свети 40 мъченици”

Слънчево време днес, максималните температури достигат 26 градуса

Проф. Пламен Павлов: Независимостта е празник на българите, не само на България

Google планира инвестиция от 3 млрд. евро в Европа

Йеменските бунтовници предупреждават за скорошно ново нападение от Иран в Саудитска Арабия

САЩ изпращат военни подкрепления на Саудитска Арабия след атаките

Връчиха наградите Компания на годината

Общо 23 български компании бяха отличени с награди в четвъртото издание на конкурса „Компания на годината“. Призовете се връчват за заслуги, свързани с: развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други. „Селектирахме онези компании, които постигат високи резултати с професионализъм и постоянство. Искахме да покажем онези техни постижения, които повишават доверието не само на клиентите, но и на служители и ги превръщат в предпочитан партньор в бизнеса“, посочиха организаторите. Бяха отличени компании от различни сектори: банки, медии, финанси, високите технологии, индустрията, здравеопазване, строителство. От сектора за производство на високо-алкохолни напитки и вина единствената наградена компания бе VP Brands International за успешен мениджмънт. Призът получи изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Папазов. Наградата му бе връчена от заместник министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички наши служители, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно. А да си част от развитието на VP Brands е начин на живот, а не просто ходене на работа. За всеки мениджър е чест да управлява такъв екип. Пожелавам на всички да изграждат и ценят именно такива отбори.“, коментира мениджърът. Той е в управлението на най-големия български производител на високо-алкохолни напитки и вина от 1998 г. Компанията продава успешно на над 40 пазара на четири континенти и е сред лидерите по продажби в категориите ракия, мента, мастика, водка.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.