Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Гуардиола виновен за кризата на Германия

Искат забрана на Иванчева и Петрова да напускат страната

Треньорска рокада в „Левски“ заради вратарите, Михайлов пред подпис

Специализираната прокуратура с подробности за ареста на Петко Дюлгеров

Министър Ангелкова на среща с контролните органи в Боровец за подготовка на сезона: Прогнозите са за 5% ръст на посещенията за зима 2018-2019 г.

Всяка баба с пищов

Животът всеки ден ни поднася убедителни доказателства, че нищо не е толкова невъобразимо и чудновато, че да не може да бъде видяно по телевизията у нас.

Доказателството вчера ни се сервира във вид на баба с патерица, която извади пищов и го размаха страшно. Пищова, да! Гледката беше така впечатляваща, че успя да 0тклони за миг вниманието ни от успешното европредседателство! Защо размахва пищов тая бабичка? Не че е изветряла. Брани се от апаши. Обрали с маски и бухалки пенсиите от пощата в Световрачане! Сто пъти патила от тях. Ама я да й излязат насреща оттук–нататък!

Бре! Как не сетихме и по-рано! След като „Във всяко село полицай“ не става, да дигнем лозунг „Всяка баба с „Макаров“! Това ще стане. Първо, бабите са повече от полицаите. И второ, не им трябват никакви пари за заплати. 200 лева пенсия им стига на тях. А и картофи садят, както премиерът каза.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.