Във „Фермата“ се подлютиха жестоко

Поредната битка за имунитет в риалитито „Фермата“ не само че буквално нажежи езиците и телата на участниците, но и стана повод за уникален прецедент. Водещият Андрей се появи в стопанството, за да обяви новата битка, пред която мъжете и жените ще трябва да се изправят, за да се спасят от ратайство – ядене на люти чушки. Пред всеки участник бяха поставени по 7 вида чушки, всяка от които с различна степен на лютивост. Те трябваше да бъдат консумирани последователно – от най-малко лютата, до най-силно изгарящата.

Не само участниците, но и самият Андрей не очакваха да станат свидетели на това, което се случи пред тях в последващите минути. Въпреки желанието на Христина да спечели имунитета, за да се предпази от ратайство, тя не успя да надвие последните два мохикана от женския тим – Ваня Стамболова и Александра. Двете дами показаха голяма воля за победа и тъй като след изяждането на 7-те чушки, нито една от тях не се отказа, водещият им постави още по една бройка от трите най-люти чушки. И това не доведе до ясен победител, тъй като момичетата ги изядоха. 11-та чушка, която шокираният Андрей постави пред претендентките, беше втората най-люта в света – тринидатски скорпион. И тя обаче не се опъна на Ваня и Александра, което в крайна сметка принуди водещия да вземе неочаквано решение – и двете получават имунитет.

Волята на двете жени определено впечатли мъжката част от фермерите, които не бяха сигурни дали ще могат да се справят с това предизвикателство. Част от тях обаче също успяха да постигнат завидни резултати.

Симеон, Нури, Жоро и Митко се впуснаха с всички сили в борбата с тринидатския скорпион, а първи от надяждането отпадна бившата мутра Митко. Останалите трима претенденти обаче стиснаха зъби и продължиха, стигнаха и до допълнителните четири чушки от втория най-лют сорт в света. След като мъжете вече се разплакаха, от медицински съображения Андрей преустанови играта и даде имунитет и на тримата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл