Наградиха доблестни деца, намерили и предали чантичка с документи и 1000 лева

Теменужка Петкова: Газоразпределителната инфраструктура в България ще се развива, ако има икономически интерес

Експерт прогнозира: Професията оператор на кол център ще се трансформира в оператор на робот

Търсят тяло на бебе, родено вчера в Кърджали, източват „Водното огледало“

Републиканските пътища в Сливенска област – проходими при зимни условия

Благодетели дариха 1100 лв. за изграждане на паметник на ген. Сава Муткуров в Търново

Комисар Мария Габриел с престижна награда „Талант в политиката 2018“

Тировете с дестинация България, влизащи от Турция, няма да бъдат пренасочвани през Лесово – Хамзабейли

Иван Тотев: Никога не е имало идея да се разфасоват прасета в центъра на Пловдив

Петър Петров от „Юлен“: Дружеството няма никакви кредити към Първа Инвестиционна Банка или други български банки Поради некоректността на журналистите от Икономедиа, концесионерът на ски зона "Банско" повече няма да отговаря на въпроси, задавани от изданията на тази медийна група

Клуб „Активна сигурност“ организира коледен празник за деца от домове в Пловдивско Кампанията е под надслов "SOS - Грижа без граници"

Запален комин обгази пенсионерка

Отпускат се 4 милиона лева за Клиниката по изгаряния в „Пирогов“, обяви министър Ананиев

1 тон нелегална ракия откриха митничари в нелегален казан

Правителството погасява дълговете на болница „Лозенец“ с 23 млн. лв., тя минава под управлението на СУ

Във „Фермата“ се подлютиха жестоко

Поредната битка за имунитет в риалитито „Фермата“ не само че буквално нажежи езиците и телата на участниците, но и стана повод за уникален прецедент. Водещият Андрей се появи в стопанството, за да обяви новата битка, пред която мъжете и жените ще трябва да се изправят, за да се спасят от ратайство – ядене на люти чушки. Пред всеки участник бяха поставени по 7 вида чушки, всяка от които с различна степен на лютивост. Те трябваше да бъдат консумирани последователно – от най-малко лютата, до най-силно изгарящата.

Не само участниците, но и самият Андрей не очакваха да станат свидетели на това, което се случи пред тях в последващите минути. Въпреки желанието на Христина да спечели имунитета, за да се предпази от ратайство, тя не успя да надвие последните два мохикана от женския тим – Ваня Стамболова и Александра. Двете дами показаха голяма воля за победа и тъй като след изяждането на 7-те чушки, нито една от тях не се отказа, водещият им постави още по една бройка от трите най-люти чушки. И това не доведе до ясен победител, тъй като момичетата ги изядоха. 11-та чушка, която шокираният Андрей постави пред претендентките, беше втората най-люта в света – тринидатски скорпион. И тя обаче не се опъна на Ваня и Александра, което в крайна сметка принуди водещия да вземе неочаквано решение – и двете получават имунитет.

Волята на двете жени определено впечатли мъжката част от фермерите, които не бяха сигурни дали ще могат да се справят с това предизвикателство. Част от тях обаче също успяха да постигнат завидни резултати.

Симеон, Нури, Жоро и Митко се впуснаха с всички сили в борбата с тринидатския скорпион, а първи от надяждането отпадна бившата мутра Митко. Останалите трима претенденти обаче стиснаха зъби и продължиха, стигнаха и до допълнителните четири чушки от втория най-лют сорт в света. След като мъжете вече се разплакаха, от медицински съображения Андрей преустанови играта и даде имунитет и на тримата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.