Трансджендър лудост в Холивуд

Кола се преобърна и падна в коритото на Старата река в Казанлък

Москва вдига ракетен купол над Арктика

Жълт код за мъгла в 13 области утре

Две деца и двама възрастни с опасност за живота

Премиерът Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика

България е 52-ра по човешко развитие Лидери сме на Балканите, изпреварваме и Турция

Нараства интересът към къщи край Бургас Най-скъп е кв. “Братя Миладинови”

Две деца пострадаха при челен удар в Шумен

Запечатват заведения на фирми бушони Трупат задължения за 1-4 млн. лв., но не ги плащат

Изкуствен интелект довършва 10-ата симфония на Бетховен

Отцепиха улица във Варна заради изоставен предмет

Може ли да ми забранят да ползвам неплатен отпуск?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 10 декември 2019

Катастрофа между два тира блокира движението през Хаинбоаз

Във „Фермата“ се подлютиха жестоко

Поредната битка за имунитет в риалитито „Фермата“ не само че буквално нажежи езиците и телата на участниците, но и стана повод за уникален прецедент. Водещият Андрей се появи в стопанството, за да обяви новата битка, пред която мъжете и жените ще трябва да се изправят, за да се спасят от ратайство – ядене на люти чушки. Пред всеки участник бяха поставени по 7 вида чушки, всяка от които с различна степен на лютивост. Те трябваше да бъдат консумирани последователно – от най-малко лютата, до най-силно изгарящата.

Не само участниците, но и самият Андрей не очакваха да станат свидетели на това, което се случи пред тях в последващите минути. Въпреки желанието на Христина да спечели имунитета, за да се предпази от ратайство, тя не успя да надвие последните два мохикана от женския тим – Ваня Стамболова и Александра. Двете дами показаха голяма воля за победа и тъй като след изяждането на 7-те чушки, нито една от тях не се отказа, водещият им постави още по една бройка от трите най-люти чушки. И това не доведе до ясен победител, тъй като момичетата ги изядоха. 11-та чушка, която шокираният Андрей постави пред претендентките, беше втората най-люта в света – тринидатски скорпион. И тя обаче не се опъна на Ваня и Александра, което в крайна сметка принуди водещия да вземе неочаквано решение – и двете получават имунитет.

Волята на двете жени определено впечатли мъжката част от фермерите, които не бяха сигурни дали ще могат да се справят с това предизвикателство. Част от тях обаче също успяха да постигнат завидни резултати.

Симеон, Нури, Жоро и Митко се впуснаха с всички сили в борбата с тринидатския скорпион, а първи от надяждането отпадна бившата мутра Митко. Останалите трима претенденти обаче стиснаха зъби и продължиха, стигнаха и до допълнителните четири чушки от втория най-лют сорт в света. След като мъжете вече се разплакаха, от медицински съображения Андрей преустанови играта и даде имунитет и на тримата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.