Въоръжени и маскирани нападнаха бензиностанция до Шумен

Биха продавачка с пистолет по главата

Мъже нахлули в бензиностанция "Петрол" на 5-ти километър край Шумен след 01:30 часа тази нощ и нападнали бензинджийката, както и случаен мъж, озовал се на мястото, научи "Труд".

Нападателите били маскирани и насочили пистолет към жената, която работела без охрана. Удряли я по главата с оръжието, жената понесла и травми по ръката. Нападнат бил и случайният посетител.

След като успяли да подадат сигнал да нападението на мястото се озовал екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Двамата са били откарани в болницата в Шумен. От спешо отделение потвърдиха за преглеждани мъж и жена. Той е със счупени носни кости, а жената е с фрактура на фаланга на ръката, каза за "Труд" дежурната д-р Стойка Владимирова. Направени са им обстойни изследвания. Двамата не пожелали да останат за лечение в болницата и се прибрали по домовете си.

Инцидентът събрал патрулки и коли на частна охранителна фирма край бензиностанцията. Часове наред се изземаха доказателства в района на 5-ти километър, разказаха очевидци шофьори.

ограбена бензиностанция "Петрол" на 5-ти километър край Шумен

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право