В Банско чакат хиляди за националния празник

В Банско се готвят за ново залпово щурмуване на хотели и ресторанти за националния празник на България. Покрай 3 март се събират три почивни дни и хиляди са направили резервации в зимния курорт, където сезона продължава с пълна сила, а пистите са отлични за каране на ски.

„Ще има не само наши сънародници, тъй като са направени резервации от групи от Англия, Румъния и Гърция. Много гости от страната ще дойдат обаче и без резервации, защото ние българите всичко правим в последния момент, разказаха хотелиери.

Цените вече не са като в разгара на високия сезон, сега в семейните хотели и частните квартири нощувката и закуската на човек са 25 лева, в тризвездните хотели същата услуга струва 40-45 лева, а в четиризвездните стига и до 60-70 лева.

Но и хотелиерите се изхитриха, непрекъснато правят промоции, само и само да напълнят базите, защото от празно никой не печели.

Дават например, 4 нощувки на цената на 3 и много екстри към пакета.

Няма никакъв проблем за практикуването на белите спортове в Пирин планина- работят всички съоръжения, отворени за скиори за всички писти. Условията за спорт са отлични, каза и Иван Обрейков, директор маркетинг на фирма „Юлен”, която е концесионер на ски центъра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони