Галкин отрече развод с Алла Пугачова

Пугачова и Галкин демонстрират семейна идилия. 

Плъзна пореден слух да раздялата им

Звездното семейство изпрати първолаци

Трудно може да се  заподозре раздор в отношенията между 44-годишният Максим Галкин и 71-годишната Алла Пугачова, тъй като всяко семейно видео или снимка, които звездите споделят в социалните мрежи, демонстрират идилия в отношенията им. И въпреки това наскоро в руската преса отново започнаха да се разпространяват слухове за предстоящ развод на двойката. 

И ако много знаменитости игнорират написаното за тях в медиите или мрежата, то Максим Галкин не си мълчи. В новия си пост телевизионният водещ и комик предизвика всичките им недоброжелатели с Алла, споделяйки още едно сладко селфи с жена си. На една от снимките Пугачова се е изплезила срещу камерата, сякаш дразни самите клюкари. Алла Борисовна и Максим се снимаха в двора на замъка си в село Гряз край Москва. 

"Нека във вашето семейство винаги има щастие и любов!", "И ние не вярваме в клюките, защото вашите очи са пълни с любов!", "Най-доброто семейство, най-талантливото, най-очарователното. Нека зло си почине, а злобните критици изчезват!", са част от коментарите в социалните мрежи. 

Припомняме, че бракът на Пугачова и Галкин беше сключен на 23 декември 2011 г. Двамата отглеждат близнаци Лиза и Хари, които са родени от сурогатна майка. На 1 септември тази година децата отидоха в първи клас и щастливите родители ги придружиха до училището.

Коментари

Задължително поле