Гатузо виси за дербито с „Интер“

Дженаро Гатузо може да пропусне предстоящото дерби „Милан“ - „Интер“. Наставникът на „росонерите“ бе изгонен при успеха над „Киево“ с 2:1. Темпераментният специалист не сдържа нервите си през първото полувреме във Верона, а главният рефер Лука Пайрето го прати на трибуните. Шанс Гатузо все пак да бъде на скамейката за големия сблъсък с градския съперник обаче има. На Апенините треньорите не изтърпяват наказание, ако са били изгонени. Всичко зависи от съдийския доклад.

„Това беше просто един момент от мача, а след последния съдийски сигнал Гатузо и арбитъра изчистиха всичко помежду си“, увери помощникът на Рино Джиджи Рико.

В герой за „Милан“ за пореден път се превърна зимното попълнение Кшиштоф Пьонтек. Полякът вкара победното попадение, а това бе негов шести гол с екипа на „дяволите“ от януари насам.

Лукас Биглия също се разписа в първия си мач след завръщането от контузия заради която не бе играл от края на октомври.

В друга среща от кръга „Болоня“ срази „Каляри“ с 2:0 в битката от втората половина на таблицата. Българският национал Кирил Десподов започна двубоя от резервната скамейка, но веднага след почивката влезе в игра в опит да обърне развоя. Бившият играч на ЦСКА не успя обаче да помогне на тима си да предотврати поражението. Головете за домакините реализираха Ерик Пулгар от дузпа през първото полувреме и Роберто Сориано в средата на втората част. В елита на Италия Десподов има вече 4 мача, но все още чака дебют като титуляр.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят