Георги Дерменджиев: Гледаме напред

Капитанът Ивелин Попов може и да отложи оттеглянето си от националния

Селекционерът на националният ни отбор по футбол Георги Дерменджиев похвали играчите си след успеха с 1:0 над Чехия в последния мач от квалификациите за Евро 2020.

“Наистина казах, че искам победа и то такава победа. Чехия е един много добър отбор, класира се за евротурнирите. Много хора ще кажат, че са подценили този мач, но нас това не ни интересува", коментира националният селекционер, предаде БНР.

Доволен съм заради играчите, ръководството, феновете. Доволен съм заради това, защото тези момчета имат възможности, каза още Дерменджиев - Направиха това, в което е нашата сила.

"Гледаме напред. Играчите трябва да се успокоят. Ще видим кой ще ни се падне при жребия на 22-ри. Насочваме се към него", заяви Георги Дерменджиев.

Има един такъв момент, че отборът изпитва несигурност и това е причината да се приберем малко в днешния мач. Но имахме няколко ситуации, които ако се бяха развили добре, резултатът може би щеше да е друг, разказа той.

"Играем прагматичен футбол. Искам играчите да дават това, което могат. Целта ни е март месец”, каза Дерменджиев, който намекна, че капитанът Ивелин Попов може и да отложи оттеглянето си от националния тим.

Коментари

Задължително поле