Годината свърши за Владо Стоянов

Годината завърши за националния вратар Владислав Стоянов. Стражът узна шокиращата новина във вторник вечер, след като спешно бе отведен от тренировка в столичната „Сити клиник“. Стоянов е скъсал пателарно сухожилие на коляното. За подобна травма минималното възстановяване е най-малко половин година, а по-вероятно 8 месеца.

"Лудогорец" потвърди новината за Стоянов. Клубът вече се задейства по лечението на вратаря. В петък в 12 ч той ще бъде опериран в Букурещ. Стражът се е контузил по време на индивидуални упражнения при тренировка на вратарите на вечерното занимание във вторник.

Националният селекционер Петър Хубчев на практика остана без избор за вратарския пост в световната квалификация срещу Холандия в събота. Под рамката ще застане Николай Михайлов, който пази във втородивизиония турския "Мерсин". През последните месеци стражът се представя успешно, а се налага като майстор при дузпите.

Другата опция пред Хубчев е Георги Китанов. Вратарят обаче е доста критикуван за изявите си в ЦСКА през този сезон и едва ли ще бъде вариант №1 за националния тим. Хубчев не е повикал нов страж в състава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ