Големи сеири на малкия екран

По традиция най-голямата конкуренция за зрители е между „Фермата” и „Вип Брадър”

Големи сеири ни очакват и тази есен на малкия екран. Във войната за рейтинг големите телевизии отново залагат на риалити формати в прайм тайма, които обещават много зрелище и интересни сюжети.

Местни срещу Емигранти във “Фермата” 4

С огромен интерес започна вчера четвъртият сезон на риалити предаването “Фермата”, чието мото този сезон е “Съединение”. 20 интересни и разнородни по етнос, религия и социален статус участници в следващите три месеца ще се изправят пред различни физически и психически изпитания.

Още в първите минути на дебютния епизод на четвърти сезон обаче стана ясно, че обединението на двата отбора – на българите, живеещи в България и нашенците, решили да напуснат пределите на родината, няма да мине без известна доза нападки към емигрантите. Помакът Нури, чието твърдение, че у нас не е имало турско робство, беше посрещнато на нож от “обичащата живота” Христина. Ромът Цветан, който се обръща към религията, след като едва не губи живота си след злоупотреба с дрога, пък откровено призна, че Росица – жената, която се радва на охолен живот в Англия и не понася нищо в родината си, още отначало се е държала високомерно.

Бизнесменът и съпруг на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, с изненада научи, че във “Фермата” ще съжителства с внучката на последния шеф на УБО и приближен до Тодор Живков – генерал Милушев. Ивайло не крие, че не понася комунистите, а красивата Гергана Илиева е наследница на един от най-известните генерали, свързани с режима. За разлика от емигрантите Симеон и Роман, които са решили да заминат в странство, за да печелят повече пари, близначките Ива и Йоана разкриха, че са поели към чужбина, за да докажат, че могат да се оправят сами в живота. И че не искат само да харчат парите на баща си, който е голям строителен предприемач.

Дидо от D2 и лекоатлетката Ваня Стамболова също са част от тазгодишния каст на “Фермата”. И докато музикантът е получил покана от екипа на шоуто, спортистката сама е подала документите си за участие, за да се изправи пред ново предизвикателство.

Първото съревнование между двата отбора премина в жестока конкуренция. Те трябваше да подкарат каруца с кон, в която са натоварени част от участниците и целият им багаж.

Кой ще бъде новият дом на всеки един от тимовете и кой ще е първият фермер на седмицата ще стане ясно след първия дуел на арената на “Фермата”. В него ще се изправят родолюбецът Георги, който единствен от семейството си продължава да живее у нас, и емигрантът Симеон.

30-2Жените поемат властта във “Вип Брадър”

Темата на новия сезон на хитовото риалити “Вип Брадър”, който започва в понеделник от 20.00 часа, е “Женско царство”. Заглавието не е случайно, тъй като в Къщата дамите, общо 12 на брой, ще се ползват със специални привилегии. Очаква се те да живеят в отделно помещение от представителите на силния пол.

От екипа на предаването издадоха, че “Големият брат” ще отвори Къщата първо за най-големите фенове на шоуто, които ще имат уникалния шанс да влязат първи вътре, за да разгледат мястото, което известните личности ще обитават следващите месеци.

Въпреки че екипът на “Вип Брадър” упорито пазят в тайна кои точно ще бъдат участниците в новия сезон на риалити предаването, в светските среди се спрягат имената на Ева Найденова от “Тоника”, скандалната 15-годишна певица Сузанита и нейното семейство, писателят Константин Трендафилов, известен с псевдонима си Papi Hans, плеймейтката с противоречива репутация Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, Гала или половинката й на екран и в живота Стефан, рапърът Ванко 1 и други.

“Папараци” и “Господари на ефира” също се завръщат

Рачков и Мария заедно в “Господарите”

От понеделник тръгва и “Господари на ефира”, а след повече от 7 години пауза отново на екран ще е двойката Димитър Рачков и Мария Игнатова. Двамата водещи, които неизменно са във фокуса на обществения интерес през последната година, ще открият 16-ия пореден сезон на актуалното шоу.

Големи промени ще има и в предаването “На кафе”, което също тръгва от понеделник. Петима ще бъдат ководещите - Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов, Илиян Любомиров и Маги Желязкова.

Таблоидното предаване “Папараци” се завръща в ефир от 23 септември с няколко нови рубрики. През втората половина на 2018 г. Венета Райкова ще излезе извън студиото на предаването, за да прави част от своите интервюта от мястото на събитието.

Иво Аръков влиза в „Скъпи наследници“

Фенове гледат премиерата заедно с актьорите

Излъчват още 70 епизода от сериала

От 17 септември в ефира се завръща и сериала “Скъпи наследници”. В рамките на 70 епизода събитията в село Бели Вит ще станат още по-наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. В продукцията ще влязат много гостуващи звезди, както и нови персонажи сред които са Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова и Нели Топалова. Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции, издават от екипа.

Над 100 от най-запалените фенове на сериала пък ще могат да спечелят двойна покана за специалната кинопрожекция на 101-ви епизод  на 17 септември като участват в игра на фейсбук страницата на продукцията.  Те ще могат да чуят хитовото парче “Още малко” на Орлин Павлов в нов аранжимент, да разберат любопитни подробности за предстоящия му албум и национално турне.

30-3-kare-3Вергов снима за „Откраднат живот“ в Берлин

Владо Карамазов и Ани Пападополу с главни роли в продукцията

Шестият сезон стартира на 10 септември

Много нови образи ще има и в шестия сезон на медицинския сериал “Откраднат живот”, който се завръща в ефира от 10 септември. Наред с любимите звезди зрителите ще проследят и нови истории в спешното отделение с участието на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу.

Към новите лица ще се присъедини и младата актриса Неда Спасова, която зрителите познават от българския филм “Дамасцена”.

В средата на август замина за Германия, за да заснеме сцени за новия сезон на хитовата българска продукция. Действието се развива на ключови локации в Берлин с участието на Юлиан Вергов, който отново ще влезе в образа на доцент Банков.

В сцените зрителите ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ “Св. Кирил”.

БНТ подготвя нова програма и визия

Славена Вътова ще води спортна игра

Сутрешният блок е само два часа и с четирима водещи

Нова програма и визия подготвя за новия есенен сезон БНТ. Очаква се чувствително променен като времетраене и тематика да е сутрешният блок. Той ще бъде по-кратък, от 6 до 8 ч, и с по-малко публицистика. ”Денят започва” ще има четирима водещи: Ели Гигова, Даниел Михайлов, Боряна Каменова и Илия Илиев. След новините в 8 ч ще започва новото предаване “100% будни” с Мария Андонова, което ще дискутира по-леки теми.Размествания има в часовете на излъчване и водещите на културните предавания. очакват се и много нови продукции от външни изпълнители.

През юни обществената телевизия обяви конкурс за ново лого и графични знаци на четирите си програми.

Те още не се ползват за ефирната програма, но могат да бъдат видени на реклами и билбордове. На всеки 30 минути в сутрешния блок ще има новини, които ще води Боряна Каменова, позната от предаването “БНТ Такси”. На 10 септември в ефира на националната телевизия се завръща и “Стани богат” с водещ Михаил Билалов, а началният час остава 19.

БНТ подготвя и нова игра на спортна тематика с водещ “Мис България 2006” Славена Вътова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл