"Горчиво" на 50: Лео Бианки вдигна италианска сватба (СНИМКИ)

Италианецът Лео Бианки, станал популярен у нас, като участник в риалити и телевизионни предавания, както и собственик на италиански ресторант в столицата, вдигна сватба. И то каква!

След близо 20 години съвместен живот със своята приятелка Лучия, двамата решиха да си кажат официално "Да".

Те се ожениха в Италия, а тържеството бе в Badia di San Vittore - място, предпочитано за сватбени тържества, като това пространство може да побере до 300 гости. Тук може да се види и добре поддържана градина с буйна зеленина. Гледките, които се откриват от живия плет, са прекрасен "жив" декор за снимки.

От фотосите се вижда, че Лео и Лучия са събрали много приятели. Футболната звезда от Лято'94 Красимир Балъков също е бил сред гостите.

Разбира се, на първа линия са и порасналите вече близнаци на младоженците - Матия и Николо. Двамата са облечени със същия цвят костюми, като този на баща си и папионка, която е акцент към облеклото на малките гости.

"Лучия и Лео, Матия и Николо Бианки! Едно от най-прекрасните семейства, които познавам. Възможната любов", отбеляза журналистът Георги Тошев, който е бил част от сватбеното тържество и сподели няколко кадъра от веселата италианска сватба.

С много гости, елегантен дрескод, красива декорация "на открито" и настроение, такава бе сватбата на Лео, който се ожени на 50 години и показа, че за такова събитие няма възраст. Така го правят италианците...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес