Готов е новият филм с Анджелина Джоли

 Световната премиера е на 13 май

Днес в интернет се появиха първите кадри от новия филм "Тези, които ме желаят мъртва", режисиран от номинирания за "Оскар" Тейлър Шеридан. Основната роля във филма е изиграна от 45-годишната Анджелина Джоли , а младият й партньор на снимачната площадка е 14-годишният амбициозен актьор Фин Литъл. Първите снимки бяха предоставени на "People".

В новия трилър, базиран на едноименния роман от 2014 г. на Майкъл Корита, Анджелина играе смел спасител, който се бори с горски пожари. Героинята й на име Хана изпитва емоционален шок, свързан със смъртта на трима души, които не може да спаси от огъня.

През този труден период от живота си Хана среща 12-годишно момче в дивите гори на Монтана. Тийнейджърът стана свидетел на чудовищно убийство и сега е принуден да се скрие от двама убийци близнаци. Героинята на  Джоли се опитва да защити момчето, но ситуацията се усложнява от бушуващ горски пожар.

"Тя се чувства виновна и напълно разбита. От една страна, тя е безстрашна спасителка и малко пристрастена към адреналина, а от друга, тя е преживяла трагедия и се чувства отговорна за случилото се" - описа характера на своята героиня Джоли в разговор с "People".

Актрисата също така призна, че е много щастлива да получи такава необичайна роля, за която е трябвало да закали нервите си в буквалния смисъл на думата, да се поти и цапа, а също и да прави всичко, което досега не е смеела . Звездата каза още, че й е било много приятно да работи с Фин: според Джоли, амбициозният актьор знае как не само да плаче в кадър в точното време, но и да се справя с трудни трикове на снимачната площадка. 

Тийнейджърът е доволна и от съвместната работа с носителката на "Оскар": "Анджелина е страхотна! Беше много забавна по време на работа, така че е удоволствие да снимам с нея. На снимачната площадка и след това тя действа като ментор. Тя е прекрасна! Имах голям късмет."

Световната премиерата на филма "Тези, които ми желаят смърт" ще се състои на 13 май.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес